Soós Andrea

Soós Andrea

Tréner-tanácsadó, coach

[email protected]
+36 30 488 18 67

Szívügyem a kommunikáció fejlesztése, a közös hullámhosszra kerülés művészete. Hiszek abban, hogy egy apró változás mindannyiunk életéhez hozzátesz valami fontosat.

Soós Andrea tréner, tanácsadó, coach, kommunikációs szakember, közel 6 000 óra tapasztalattal rendelkezik. Munkája során abban hisz, hogy a változás mindig egyéni szinten indul el. Azaz megfelelő önismeret, önfejlesztés és a saját életünk iránti felelősségvállalás nélkül nem lehet jobb vezetővé vagy csapattárssá válni, de még konfliktust kezelni és rezilienciát építeni sem.

Speciális szakterületei a vezetőfejlesztés és a soft skills tréningek. A vezetők friss generációját készíti fel új szerepükre, a vezetői identitás megteremtésétől az önbizalom építésén át a hatékony működésig. A gyakorlott, régóta irányító, ám a megújulás szükségét érző feletteseknek pedig olyan módszereket ad át, melyekkel a berögzült, visszahúzó mintákat átírhatják, valamint megújíthatják vezetői eszköztárukat. A vezetői működés tudatosítása, a motiváló visszajelzések technikája, az önismeret és az eredményes vezetői kommunikáció szintén alapja fejlesztéseinek.

Soft skills tréningjein különösen hangsúlyos a stresszkezelési technikák átadása, a reziliencia területe, a gondolati átkeretezések fontossága, valamint a fókuszok megtalálása és azok tudatos, következetes használata. Elengedhetetlennek tartja az empátiafejlesztést, hiszen az asszertív kommunikáció csak akkor lehet hiteles és hatékony, ha alapvetően maga az ember együttérző. A konfliktusok nyílt és őszinte feltárása hozhat radikális változást a szervezeti kultúrába, ezért a két irányú kommunikáció tudatosítása szintén alapvető képzésein.

Kommunikációs szakemberként több évtizedes médiagyakorlattal rendelkezik. A nyilvános szereplések sikeréhez ad olyan könnyen elsajátítható technikákat, melyek által a résztvevők tudatosan kezelik a sajtót céljaik elérésében, magabiztosan nyilatkoznak és könnyedén megválaszolják akár a provokatív kérdéseket is.

Tapasztalt gyász- és veszteségkísérőként szervezeti szintű tanácsadást is nyújt, emellett család-, rendszer- és szervezetállító tréner.

Végzettségek

  • Tréner-tanácsadó
  • Coach
  • Kommunikációs szakember
  • Gyász- és veszteségkísérő
  • Rendszer- és szervezetállító

Szakterületek

Vezetőfejlesztés

Kommunikáció

Konfliktuskezelés

Stresszkezelés és rezilienciaépítés

Beszédtechnika

Growth mindset

Sajtókommunikáció

Önismeret és önbizalomépítés

Ahol már találkozhatott velem