Prezentációs technikák tréning

A prezentáció remek eszköz a kezünkben az ötleteink bemutatására, önmagunk „eladására”, karrierépítésre, változás bejelentésére. Mindez viszont csak akkor igaz, ha valóban képesek vagyunk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Ebben segít a Prezentációs technikák tréning.

Kinek ajánljuk a Prezentációs technikák tréninget?

Bizonyára mindenki találkozott már a legelterjedtebb prezentációs problémák valamelyikével. Gyakori hiba, hogy az előadás túl hosszúra nyúlik, unalmas, túl sok, esetleg éppen ellenkezőleg, túl kevés információt tartalmaz. Amennyiben nem eléggé figyelemfelkeltő, nem képes fenntartani a hallgatóság érdeklődését – így aligha ér célt, nem teljesíti be azt a feladatot, ami miatt a megtartása egyáltalán felmerült. Mitől lesz csakugyan hatásos a prezentáció? Hogyan lehet elérni, hogy az egybegyűltek ne unják, hanem ellenkezőleg, élvezzék az előadást? A tréning mindenkinek szól, akinek olykor prezentálnia kell, de nem biztos a válaszokban, úgy érzi, szeretne fejlődni. Azoknak, akik teljes mértékig kiaknáznák a prezentációban rejlő lehetőségeket.

A Prezentációs technikák tréning eredményei

A résztvevők megtanulják, hogyan tudják tudatosan, a téma és a hallgatóság figyelembevételével megtervezni az előadásukat úgy, hogy a kívánt hatást érjék el vele. Hatékony eszközöket kapnak a hallgatói reakciók kezelésére és az esetleges ellenállás leküzdésére. Képesek lényegre törő, élvezetes előadást tartani a közönség bevonásával, és még a rendelkezésükre álló időkeretet sem lépik túl. Mindezen tudás birtokában a jövőben magabiztosan,örömmel, stressz és lámpaláz nélkül vállalják el a prezentációs felkéréseket.

A program témái és folyamata

01

A tréningre a résztvevők saját témával érkeznek, megtanulják hatékonyan felépíteni és előadni a prezentációikat, miközben inspirálják is egymást.

02

Meghatározzák az előadás fő üzenetét.

03

Megismerkednek a prezentációs (emberi és technikai) eszköztárral, ami a hallgatóság figyelmének fenntartását és az üzenet átadását segíti elő.

04

Elsajátítják, hogyan is lehet felépíteni a tartalmas és élvezetes prezentációt.

05

Technikák, módszerek a prezentáción résztvevők bevonására, ellenállásának leküzdésére, magunk mellé állítására.

06

A tanultak alapos begyakorlása.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Igény esetén

Videó feedback

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Olyan kollégák, akik munkakörükből adódón előadásokat tartanak

Kérdése van a Prezentációs technikák tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Soós Andrea

Tréner-tanácsadó, coach

[email protected]
+36 30 488 18 67

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.