HR tanácsadás

Az AGORA Intézet HR tanácsadásának mottója: a csapat az több mint az egy, egy szakember sem érthet mindenhez. A szolgáltatást igénybe vevő szervezet egy profi szakértői team teljes HR-tevékenységet lefedő tudásával rendelkezhet, amellyel minden felmerülő kihívást, nehézséget sikeresen megold.

Kinek javasolt a HR tanácsadás?

Nem minden cégnek éri meg leszerződtetni egy profi HR-est állandó, nyolcórás munkavégzésre, hiszen előfordulhat, hogy a szervezet mérete ezt nem teszi indokolttá. Ugyanakkor mindenhol adódnak olyan helyzetek, amelyek kezeléséhez kimagasló szakmai hozzáértés szükséges – ilyenkor nagy segítséget jelent a HR tanácsadás. Másrészt a legtapasztaltabb HR szakember, vagy legfelkészültebb HR osztály is szembesülhet olyan elakadásokkal, kihívásokkal, amikhez jól jön egy külső, szakértői csapattal történő konzultáció. Amennyiben a szervezeten belül erőforrás- vagy kompetenciahiány áll fenn, az AGORA Intézet HR tanácsadás szolgáltatása az optimális megoldás.

A HR tanácsadás eredményei

Az AGORA Intézet HR tanácsadása a teljes HR-tevékenységet lefedi, költség- és időhatékony megoldást kínál a szervezeteknek. A szolgáltatás igénybevétele olcsóbb, mint egy profi HR-es alkalmazása. Ráadásul így a cég nem egy HR-est kap meg, hanem egy piacvezető HR-es csapatot, egy egész team tudását, amely minden, a témakörben felmerülő kérdés tisztázásában, probléma, elakadás megoldásában maximálisan hatékony segítséget jelent.

A program témái és folyamata

01

A tanácsadás részeként folyamatosan elérhető egy kapcsolattartó, aki olyan tudással rendelkezik, ami az adott szervezetből hiányzik.

02

A kapcsolattartó megoldja az aktuálisan jelentkező problémákat.

03

A tanácsadás a teljes HR-tevékenységet lefedi.

04

A tanácsadás részét képezi többek között a munkajogi kérdések tisztázása, a munkaköri leírások elkészítése, a képzési terv összeállítása, grade-rendszer felállítása, a kinevezésekben, elbocsátásokban való segédkezés, a belső fejlesztések, valamint a csapatépítés megszervezése.

05

Mindemellett az AGORA Intézet segít a legmegfelelőbb külső fejlesztési partner megtalálásában is.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

-

Fejlesztési idő

Projekttől függő

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Interim HR, szervezeti diagnózis

Igény esetén

Fejlesztési forma

Tanácsadás

Célközönség

HR szakember vagy HR feladatokat ellátó ügyvezető

Kérdése van a HR tanácsadásunkkal kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Nemes Zsuzsanna

Senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 529 95 78

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.