Zöld átállást támogató képzés

A zöld átállás egy olyan folyamat, amelynek célja a gazdaság és a társadalom fenntarthatóbbá tétele, azaz az emberi tevékenységek környezeti és társadalmi hatásainak csökkentése. Ez a környezetvédelem mellett, a társadalmi igazságosságról és az emberi jólét növeléséről is szól. A zöld átállás egy globális kihívás, amelyet mindannyiunknak támogatni kell, hogy a jövő generációi is élvezhessék a bolygó erőforrásait.

Kinek ajánljuk a Zöld átállást támogató képzést?

A Zöld átállást támogató képzés keretrendszerében szereplő kompetenciákra mindenkinek szüksége van, hiszen mindannyian érintettek vagyunk. Soha nem volt fontosabb, hogy méltányos és tisztességes megélhetést biztosítsunk valamennyi embernek, helyreállítsuk a természetet, és teret engedjünk a biológiai sokféleség virágzásának. Ez jelenleg az egyik legsürgetőbb feladat, amely az emberiségre vár. A sikerhez elengedhetetlen, hogy felhagyjunk a nem fenntartható gyakorlatokkal, és értékeljük a környezetünket, amelytől a fajunk és a bolygónk jövője függ. A tartós változáshoz egész életen át tartó tanulásra, fejlődésre van szükség.

A Zöld átállást támogató képzés eredményei

A Zöld átállást támogató képzés olyan ismeretek, készségek és attitűdök kialakításában segíti a résztvevőket, amelyek előmozdítják az empatikus, felelősségteljes és fenntartható gondolkodásmódot. Képessé válnak hosszú távon is fenntartható életmódot kialakítani és fenntartani, ezáltal hozzájárulva a bolygó és az emberek egészségének megőrzéséhez. A zöld átállás nemcsak a környezetünk egészségéért fontos, hanem a vállalatok számára is előnyös, hiszen a fenntartható üzleti gyakorlatok segítik a vállalatok hosszú távú sikerét és versenyképességét.

A program témái és folyamata

01

A környezettudatosság és fenntarthatóság alapjai.

02

Zöld technológiák és megoldások megismerése.

03

Környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás fontossága.

04

Vállalati célok elérése és a versenyképesség növelése a fenntartható üzleti gyakorlatok révén.

05

Fenntartható tervezés és szimulációs gyakorlatok.

06

Hosszú távú hatások és jövőkép kialakítása.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-18 fő

Fejlesztési idő

2 nap

Megrendelhető nyelv

Magyar

Szakérői vélemény

Igény esetén

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Mindenki, vezető és beosztott egyaránt

Kérdése van a Zöld átállást támogató képzéssel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Merkert Zoltán

Lean üzletág-vezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 912 24 85

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.