Lean filozófia

A Japánból, az autógyártásból származó lean filozófia egy olyan folyamatszemléletű menedzsment, amely minimalizálja a veszteségeket és javítja a termék-előállítási, szolgáltatási, adminisztrációs folyamatok hatékonyságát.

Kinek ajánljuk a Lean filozófia programot?

A Lean filozófia arra ad választ, hogy hogyan lehet a vevő számára a lehető legnagyobb, valóban minőségi értéket előállítani a lehető legkisebb erőforrás, idő és energia felhasználásával. Ehhez viszont az is kell, hogy meg tudjuk határozni, mi képvisel valódi értéket a vevő számára, mi az, amiért fizet. Olyan szervezeteknek ajánljuk a programot, amelyek javítanák a folyamataik hatékonyságát, csökkentenék a költségeiket és a veszteségeiket. Szeretnék, ha a munkavállalóik proaktívak lennének, sajátjuknak éreznék a projekteket.

A Lean filozófia program eredményei

A résztvevő eljsajátítja a lean alapjait, képes lesz a saját tevékenységének hatékonyabb megszervezésére, kényelmesebb, átláthatóbb munkakörnyezet kialakítására. Megismeri és a munkaterületén azonosítani is tudja a 7+2 veszteségtípust, megtanulja, hogy ezek hogyan csökkenthetők, kiküszöbölhetők. Új folyamatirányítási és fejlesztési módszereket, elveket és eszközöket sajátít el. A Lean filozófia képzésen megszerzett ismereteket magabiztosan át tudja ültetni a gyakorlatba is.

A program témái és folyamata

01

A lean filozófiájának, alapjainak ismertetése.

02

7+2 veszteségtípus megismerése.

03

A veszteség felismerésének, csökkentésének módszerei.

04

Lean-eszköztárak elsajátítása.

05

A lean gyakorlati alkalmazhatósága.

06

Szimulációs gyakorlatok szolgáltatáshoz vagy termeléshez kapcsolódóan.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelv

Magyar

VSM-tanácsadás, leankultúra-diagnózis

Igény esetén

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Termelésben vagy szolgáltatásban dolgozó munkavállalók

Kérdése van a Lean filozófia tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Merkert Zoltán

Lean üzletág-vezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 912 24 85

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.