Toborzás és kiválasztás képzés

Mitől lesz sikeres a toborzás és a kiválasztás? Hogyan lehet elérni, hogy a megfelelő jelölt kerüljön a meghirdetett pozícióra?

Bizonyára előfordult már az ön vállalatánál is, hogy egy költséges toborzás nem hozta meg a várt eredményt, nincs megfelelő számú jelölt vagy a jelentkezők - az önéletrajzuk alapján - nem illenek be a csapatba. Rossz helyen, feleslegesen hirdettek és a pályázók önéletrajzai messze voltak a remélttől. Gyakori hiba, hogy a kiválasztási folyamat alatt rosszul döntenek az interjúztatók.
Ismerős a helyzet? Toborzás és kiválasztás képzésünk segítségével változtathat ezen.

Toborzás és kiválasztás tréningünk minden olyan vállalat számára ajánlott, ahol fontos a minőségi munkaerő megtalálása és sikeres beillesztése a csapatba.

A tréning során olyan eszközöket és módszereket mutatunk be, amelyek segítségével hatékonyabbá tehetik a toborzási folyamatot, képesek lesznek kiválasztani a legalkalmasabb jelölteket, és magabiztosan tudnak dönteni az ideális jelölt kiválasztásában.

A Toborzás és kiválasztás tréning eredményei

A résztvevők megtanulják, hogyan tudnak sikeresen elérni és kiválasztani új kollégákat.
Megismerik azt is, hogyan lehet integrálni őket a már működő csapatba.
Elsajátíthatják, hogy egy újonnan induló csapat esetében kikből lesznek a sikeres tagok.
Hatékony eszközöket kapnak a recruitment folyamat kialakításhoz, a jelöltek szűréséhez, valamint az interjúk professzionális lebonyolításához és az ideális jelölt kiválasztásához.
Képesek lesznek magabiztosan dönteni az ideális jelölt kiválasztásában és képesek lesznek olyan ajánlatot adni, ami elfogadásra kerül.

Összességében a program célja, hogy résztvevőink magabiztosabbá váljanak a toborzás és kiválasztás folyamatában, és képesek legyenek sikeresen kezelni a jelentkezőkkel kapcsolatos kihívásokat, ezáltal hozzájárulva vállalatuk eredményességéhez és hatékonyságához.

A tréning résztvevői áttekintést kapnak a modern toborzási és kiválasztási módszerekről és emellett lehetőségük lesz esettanulmányokon keresztül gyakorolni a megszerzett ismeretek alkalmazását, hogy valódi helyzetekben is hatékonyan tudjanak döntéseket hozni.

Kinek ajánljuk?

 • Programunk kifejezetten HR-eseknek, vezetőknek és csoportvezetőknek készült, de mindenki számára hasznos lehet, aki érdeklődik a toborzás és kiválasztás folyamata iránt. Célunk, hogy résztvevőink képzettebbé váljanak ezen a területen, és megtanulják, hogyan érhetik el, hogy a legmegfelelőbb jelöltek kerüljenek a vállalatukhoz.

Tematika

 • A tréningre a résztvevők saját kérdésekkel érkeznek, megtanulják hatékonyan felépíteni a toborzás és kiválasztás folyamatát.
 • Megismerkednek a munkáltatói márka fogalmával, a toborzás különböző módjaival és gyakorlati példákon keresztül megértik a folyamat lehetséges hibáit.
 • Megismerkednek a jelöltek szűrésének hatékony módszerével és elsajátítják az interjúztatás kulisszatitkait.
 • Elsajátítják, hogyan legyenek munkáltatóként vonzóak a jelölt számára, és hogyan tudnak majd sikeres ajánlatot tenni a kiválasztott pályázónak.
 • Magabiztosságot szereznek a jelöltek toborzásában, kiválasztásában, szűrésében, interjúztatásában és a sikeres ajánlat megtételében.
 • A tanultak alapos begyakorlása.

Oktató

Fekete-Szalóky Gabriella

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.” (Mahatma Gandhi)

Fekete-Szalóky Gabriella három évtizedes, nagyvállalatoknál szerzett tapasztalattal rendelkezik HR-területen. A szakember főleg amerikai multinacionális cégeknél töltött be HR igazgatói munkakört, de dolgozott francia, indiai, svájci nagyvállalatoknál hazai és regionális pozíciókban. Foglalkozott toborzás-kiválasztással, szervezet- és vezetőfejlesztéssel és dolgozott HR tanácsadóként is. A HR területen előforduló komplex problémákat könnyen átlátja, és business oldalról közelíti meg a megoldásokat. Dolgozott lean környezetben, ahol a Toyota módszert használták. Jól ismeri a kultúrák közötti különbségeket.

Szívesen tart tréninget angol és francia nyelven is.

Trénerként erőssége a HR tudás átadása, a résztvevők látásmódjának a fejlesztése, a sokszínű munkahelyek kialakításához is tud segítséget nyújtani. Tréningjein a kommunikáció kétoldalú, a résztvevők aktívak és jó a hangulat.

Tanácsadóként a partneri együttműködésben hisz, a közös célok megfogalmazásában, az azonnali visszajelzésekben és a gyors haladásban.

Fekete-Szalóky Gabriella eredetileg bölcsészdiplomával rendelkezik, a kolozsvári Babes Bólyai Egyetem Bölcsészettudományi karán végzett, pedagógusból lett tréner és ezt követően HR-es. Párizsban tanulta a tréning szakmát és a coachingot. Az AGORA Intézetnél HR témakörben tart képzéseket. Vállalatok, ahol dolgozott: Accor szállodaláncok, Csemege Match áruházak, Cargill, Gilbarco, Tata, Roche.

Nyelvtudás: angol, francia, olasz, román

Képesítések:

Babes Bólyai Egyetem

Fontos információk

Időpont

2024. június 18-19. (kedd-szerda)

Képzés időtartama

2 nap

Képzés típusa

online (Microsoft Teams-en)

Ár

most bevezető áron 150 000 Ft+ÁFA

Kedvezmények

2 résztvevő együttes jelentkezése esetén 5% kedvezmény; 3 résztvevő együttes jelentkezése esetén 10% kedvezmény, április 30-ig early bird kedvezménnyel: 120 000 Ft+áfa

Kapcsolatfelvétel

  Képzésszervező

  Tuba Vera

  Oktatásszervező
  Telefon: +36 20 339 67 79
  Email: [email protected]

  A program kihelyezett, vállalati tréningként angol és francia nyelven is elérhető. Kérje egyedi ajánlatunkat!