Tuba Vera

Tuba Vera

Oktatásszervező

[email protected]
+36 20 339 67 79

Fő célom a gyakorlatorientált képzések professzionális megszervezése, alkalmazkodva a képzésben résztvevők és a piac igényeihez, a teljes ügyfélelégedettségre törekedve.

Tuba Vera több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a nyílt szakmai képzések és felnőttképzések területén. Az emberi fejlődés és fejlesztés iránt elkötelezett szakember, pontosan tudja, a versenyképesség alapvető feltétele a folyamatos tanulás, a naprakész tudás. Különösen fontosnak tartja, hogy kiváló, nagy tudású oktatókkal dolgozzon együtt, akik a legkorszerűbb tananyagot oktatják képzésein.

Vera számára a professzionális tudásátadás mellett igen hangsúlyos a maximális ügyfélelégedettség is. Ezért tanfolyamain folyamatosan méri, mennyire elégedettek a résztvevők, és ha szükséges, az igények alapján változtat, fejleszt. Az alábbi területeken szervezett és szervez képzéseket nyílt és vállalati kihelyezett formában: projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, HR, munkajog, marketing, adatvédelem, pénzügy-számvitel, adózás. Mindig rugalmasan alkalmazkodik a megrendelői, résztvevői, hallgatói igényekhez, igyekszik minden elvárást kielégíteni.

Munkájában a legfontosabb szempontok a magas minőség, megoldás-centrikus gondolkodás, magas fokú empátia, rugalmasság, szakmai igényesség, résztvevők iránti tisztelet, hatékony problémamegoldás, nyitottság az újításokra, újdonságokra és a megújulásra.

Végzettségek

  • Geográfus MSc
  • IPMA és PMI alapú projektmenedzser

Nyelvtudás

  • Angol

Szakterületek

Oktatásszervezés

Nyílt képzések

Ügyfélkapcsolat

Projektkoordináció

Felnőttképzési törvény

Pályázati feltételek