Időgazdálkodás tréning

A legtöbb embernek nap mint nap több feladata van, mint amennyit valójában el tud végezni. Sokan érzik úgy, hogy kifolyik az idő a kezeik közül, mert nem képesek megfelelően gazdálkodni vele. Az Időgazdálkodási tréning résztvevői elsajátítják, hogy a tudatosítás sokkal hatékonyabb munkavégzést és több minőségi szabadidőt tesz lehetővé.

Kinek ajánljuk az Időgazdálkodás tréninget?

Az Időgazdálkodás tréning azoknak ajánlott, akik rendszeresen szembesülnek azzal, hogy nem jutnak a feladataik végére, próbálják utolérni magukat, bár úgy érzik, állandóan dolgoznak. Gyakran végeznek tűzoltást az utolsó pillanatokban, és nehezen rangsorolják a teendőiket. Az állandó kapkodás és a tennivalók kifogyhatatlan áradata stresszforrást jelent számukra, valamint a teljesítményükre is negatív hatással van. Azoknak ajánljuk a tréninget, akik valós, működő megoldásokat szeretnének, amelyek sokkal könnyebbé és hatékonyabbá teszik az életük szervezését.

Az Időgazdálkodás tréning eredményei

A résztvevők megismerik, mi a különbség az időgazdálkodás és az időbeosztás között. Beazonosítják, hogy mely feladataik fontosak, és mik azok, amik időrabló tevékenységnek számítanak, ez alapján pedig rangsorolni tudják a teendőiket. Egyes feladattípusokra megtanulnak nemet mondani. Gyakorlati segítséget kapnak ahhoz, hogy a rendelkezésükre álló időkeretet a lehető legjobban használják ki. Az Időgazdálkodás tréning eredményeképpen hatékonyabb időszervezés mellett, nagyobb megelégedettséggel végzik a mindennapos teendőiket, nő a produktivitásuk, miközben mérséklődik a rajtuk lévő nyomás és csökken a stresszszintjük, így a munkában sikeresek lesznek, és a magánéletük is minőségi változáson megy keresztül.

A program témái és folyamata

01

A résztvevők tudatosítják, elemzik a saját időgazdálkodási szokásaikat, szembesülnek a problémákkal.

02

Megismerik, hogy mi a különbség az időgazdálkodás és az időbeosztás között.

03

Elsajátítják az Eisenhover mátrixot, vagyis a Sürgős-fontos mátrixot, ami alapján priorizálni tudják a feladataikat.

04

Beazonosítják a nem fontos és nem sürgős, azaz az időrabló tevékenységeket.

05

Megtanulják a mátrix alapján meghatározott kategóriákhoz tartozó megoldási kulcsokat, melyek a mindennapok során a hatékony időszervezésben a segítségükre lesznek.

06

Beazonosítanak egy visszatérő „tűzoltó-feladatot”, amit meg is oldanak.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelv

Magyar

Demo tréning, szakértői vélemény

Igény esetén

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Vezetők

Kérdése van az Időgazdálkodás tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Tóth Zoltán

PM üzletág-vezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 487 28 80

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.