Tárgyalástechnika tréning

A tárgyalás speciális kommunikációs helyzet, amelyben a felek többnyire különböző érdekeket képviselnek és általában valamilyen megegyezés létrejöttében érdekeltek. Rövid idő alatt kell kialakítaniuk a bizalmat és meggyőzniük a tárgyalópartnerüket, hogy a számukra lehető legelőnyösebb megállapodás szülessen meg.

Kinek ajánljuk a Tárgyalástechnika tréninget?

A tárgyalás a cégek működésének szerves része, sikeressége nagyban befolyásolja a szervezet eredményességét. Igaz ugyan, hogy a gyakorlat teszi a mestert, azonban a tárgyalástechnikára mindig ráfér a csiszolás: a legújabb taktikák és technikák megismerése, elsajátítása hathatós segítséget nyújt a folyamat során. A tréninget azoknak ajánljuk, akik sokat tárgyalnak ugyan, mégsem hozzák az elvárt számokat, vagy úgy érzik, a módszereikre ráfér a tökéletesítés. Akik még több sikeres tárgyalást szeretnének a partnereikkel, illetve még több előnyös üzletet kötnének. A program akkor is hasznos, ha valaki visszajelzést kapna arról, hogy éppen hol tart, és miben érdemes még fejlődnie ahhoz, hogy igazán magabiztos és profi tárgyaló váljon belőle.

A Tárgyalástechnika tréning eredményei

A résztvevők megismerik és begyakorolják a 21. századi tárgyalási technikákat és taktikákat, amelyeket a munkájukban sikerrel alkalmazhatnak majd. Releváns, jól hasznosítható tudást szereznek a tárgyalási folyamat minden összetevőjéről. A megszerzett ismeretek birtokában hatékonyabban fogják képviselni a szervezet érdekeit, nagyobb eséllyel és jobb feltételekkel kötnek szerződéseket. A tanult módszerek közül kiválaszthatják a személyiségüknek és a munkakörüknek leginkább megfelelőt.

A program témái és folyamata

01

A résztvevők betekintést nyernek a tárgyalás pszichológiájába.

02

Megismerkednek a különböző tárgyalási stílusokkal.

03

A tréningen átvesszük az egész tárgyalási folyamatot, minden elemre nézve külön szimulációval.

04

Miért fontos az előzetes készülés, és miket tartalmaz?

05

A kapcsolatfelvétel és a kapcsolattartás lépései és módjai.

06

Milyen információkat kell mindenképpen begyűjteni a tárgyalópartnerről?

07

Tárgyalási taktikák és technikák begyakorlása szimulációkon keresztül.

08

Hogyan kell kezelni az engedményeket?

09

A tárgyalás lezárása.

10

A tréning végén sor kerül egy komplex tárgyalás szimulációjára is, amit az Európai Unió használ a külügyminiszterei számára.

11

Visszajelzés egyénenként, hogy hol tart az adott résztvevő, és miben kell még fejlődnie.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Igény esetén

Demo tréning

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Olyan kollégák, akik munkakörükből adódón tárgyalásokon vesznek részt

Kérdése van a Tárgyalástechnika tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Nemes Zsuzsanna

Senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 529 95 78

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.