Rólunk

Az AGORA Intézet Magyarország egyik vezető tréning- és tanácsadó cége. Küldetésünk, hogy a leghatékonyabb megoldásokkal fejlesszük a szervezeteket, csapatokat, vezetőket és munkavállalókat. Abban hiszünk, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos tanulás.

14 éves tapasztalatunkkal 1. helyen állunk szakterületünkön – szervezet- és vezetőfejlesztés – a közel 200 tréning- és tanácsadó-cég között az IFKA független minősítési rendszere alapján. Az összesített, szakértői szolgáltatásokat nyújtó 200 minősített vállalkozás listáján pedig maximális pontszámmal (100/100) rendelkezünk az IFKA független minősítési rendszerének rangsorában – olyan, a legnagyobb Big4 társaságokhoz tartozó vállalatokkal együtt szereplünk a TOP 5-ben, mint a PricewaterhouseCoopers (PwC) illetve a KPMG. Hogy dolgozunk? Milyen tapasztalattal rendelkezünk? Ismerjen meg minket közelebbről!

Csapatunk

Trénereink 5-30 éves tapasztalattal, a legújabb tréningpiaci trendekkel és fejlesztési módszerekkel dolgoznak. Interaktív, élvezetes, hatékony oktatási módszerekkel érik el a célokat, a kihívásokra minden esetben személyre szabott, valódi megoldásokat szállítanak.

Minősített képzéseink

Engedélyezett képzések kizárólag felnőttképzési szakértő minősítését követően végezhetők el. Mindez garanciát jelent a magas szakmai színvonalra, a szigorú felnőttképzési hatósági ellenőrzés pedig biztosítékot nyújt a megvalósítás minőségére. EU-s forrásból csak engedélyezett képzéseket lehet elvégezni.

Vezetői akadémia

megnézem

Stratégiaalkotás

megnézem

Szervezeti életciklus fejlesztés

megnézem

Szervezeti kultúra-fejlesztés

megnézem

Partnereink

Különböző területeken és szektorokban dolgozunk együtt partnereinkkel. Együttműködünk nemzetközi multinacionális vállalatokkal, kis- és középvállalkozásokkal, valamint a versenyszférában, egészségügyben, államigazgatásban és a non-profit szektorban tevékenykedő szervezetekkel.

Dolgozz velünk!

Kik vagyunk? Jófejek, szakmaiak, segítőkészek és egymásért mindenre képesek. Szeretünk vitázni, közösen fejleszteni és közösen fejlődni. Vállaljuk a felelősséget tetteinkért és kiállunk egymásért, valamint az Agoráért. Csapatban szeretünk dolgozni, de nagyon! Szervezetfejlesztéssel, egyéni és csoportos fejlesztésekkel foglalkozunk. Nézz körül, éppen milyen pozíciót nyitottunk meg, mutasd meg a tehetségedet az Agora csapatában.

Kövessen minket közösségi oldalainkon!

Rólunk mondták

5 éve dolgozunk együtt az AGORA Intézet kiemelkedően felkészült, mindenben rugalmas és együttműködő tanácsadóival. A soft tréningektől a hard szervezetfejlesztésig a legkülönbözőbb területeken támogatnak bennünket. Gyümölcsöző kapcsolatunkat a jövőben tovább folytatjuk, sőt bővítjük.

Mészáros Szilvia

HR vezető, Unilever - Algida Veszprémi gyáregység

Az AGORA Intézettel az együttműködésünk valóban kivételes élmény és fejlődés számunkra. Nem csak figyelembe veszik angol nyelvű, soknemzetiségű csapatunk egyedi igényeit és kulturális különbségeit, de egyedülálló a megközelítésük, és az egységes szakmai megvalósítást is tökéletesen kivitelezik.

Popovics Milán

AME EMEA Director - Grundfos Magyarország

A GINOP pályázat keretében az AGORA Intézet gamifikációs szoftverével, az I LAND-del biztosította a teljes állományunk készségfejlesztését. Sikeresen 5 fő soft készséget fejlesztettünk a legmodernebb módszerekkel. Az I LAND-del kapcsolatban sok pozitív visszajelzést kaptunk a kollégáktól.

Patak Andrea

HR igazgató - HUNGEXPO Zrt.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.