Pintér Tamás

Pintér Tamás

Ügyvezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 970 14 85

Ha nincs érdemi változás, akkor elpazarolt idő a képzés, ehhez viszont nem elég a felszínt karcolgatni, valós tükröt kell az emberek, szervezetek elé tartani, hogy legyen esélyük eljutni a vágyott állapotba.

Pintér Tamás több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik többek között vezetőképzési, szervezetfejlesztési területen. A legfiatalabbak között volt Közép-Európában, aki elvégezte a tréner-tanácsadó képzést, hiszen már 19 évesen felsőfokú tanulmányai mellett, mint tréner kezdett dolgozni, napjainkra pedig már jóval több mint ezer tréning napot tudhat a háta mögött. Pályája során gyűjtött tapasztalatokat nagyvállalatoknál, alkalmazottak és vezetők, valamint az egész szervezet fejlesztésében egyaránt szerepet vállalva, de tartott hasonló képzéseket egészségügyi intézmények munkatársainak is. Azt vallja, hogy ha nincs érdemi változás, akkor elpazarolt idő a képzés, ehhez viszont nem elég a felszínt karcolgatni, valós tükröt kell az emberek, szervezetek elé tartani, hogy legyen esélyük eljutni a vágyott állapotba.

A képzések során arra törekszik, hogy megmutassa a legrosszabb és a legjobb kimenetelt is a résztvevők számára és persze az utat, amin eljuthatnak oda. Hisz abban, hogy érdemes meríteni a történelmi példákból, lelkesen tanulmányozza a korábbi korok nagy vezetőinek életútját és az így szerzett információkat a legmodernebb eszközrendszerrel ötvözve támogatja az egyének és szervezetek fejlődését. Különösen büszke az AGORA Intézetre, mint cégre és az ott dolgozó emberekre, az általuk létrehozott szervezetfejlesztési módszertanra és az olyan, előremutató eszközökre, mint például az I Land gamifikált készségfejlesztő program.

Üzleti kommunikáció szakon, vállalati szakirányon „A szervezetfejlesztés és a tréningek” témában szerezte diplomáját. Német GPM szervezetnél kiváló minősítéssel projektmenedzser szakemberi címet szerzett. Több mint 15 éves tréneri, tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, az Európai Lean Egyesület alapító tagja. Az AGORA Intézet egyik alapítója, ügyvezetője és senior tréner-tanácsadója.

Végzettségek

  • Tréner-tanácsadó
  • Üzleti kommunikátor
  • Projektmenedzsment-szakértő

Szakterületek

Szervezetfejlesztés

Vezetőfejlesztés

Stresszkezelés és rezilienciaépítés

Csapatépítés

Kommunikáció

Interkulturális alkalmazkodás

Ahol már találkozhatott velem