Growth Mindset – Attitűdformáló tréning

A hatékony és motivált munkavégzést nagyban meghatározza a munkavállaló gondolkodása. Ha szemléletmódja rögzült, hajlamos a csak a legszükségesebbeket elvégezni, a saját dolgával törődni és a feladatokra problémaként tekinteni. Az attitűdformáló Growth Mindset tréning célja, a gondolatok átkeretezése annak érdekében, hogy a résztvevő fejlődő fókusszal szemlélje a világot, az akadályokat lehetőségként kezelje a közös és egyéni siker felé vezető úton.

Kinek ajánljuk az attitűdformáló Growth Mindset tréninget?

Ajánljuk a Growth Mindset tréninget mindazoknak a munkatársaknak, akik fontosnak tartják gondolkodásmódjuk átformálását, akiknek hatékonyságuk növelése érdekében érdemes elmozdulni a „miért nem” kifogásoktól a „hogyan igen?” felé. Javasoljuk azoknak is, akik már most tengernyi energiát fektetnek a sikerbe, ugyanakkor szeretnének minden új napon jobbak és sikeresebbek lenni, mint tegnap voltak. Emellett ajánljuk a vezetőknek is, akik izgalmas, új szemléletet és gyakorlatias tudást keresnek munkatársaik támogatásában. Összességében minden szervezetnek, akik készek megteremteni vagy elmélyíteni a Growth Mindset szemlélet kultúráját.

A Growth Mindset tréning eredményei

A résztvevők átformálják gondolkodásmódjukat és megtanulnak hatékony visszajelzést adni és kommunikálni, így a kollégáik szemléletét is formálják, ösztönzik egymást a fejlődő fókuszú hozzáállásban. A tréning következtében nincs olyan probléma, ami megoldhatatlannak tűnne, és a résztvevők képesek lesznek leküzdeni az akadályokat. A szervezeti kultúrában paradigma váltás történik, ami növeli a motivációt és átalakítja a munkavégzéshez való hozzáállást. Felismerik, hogy a feladatok örömteli kihívást jelentenek, a veszélyek lehetőségeket rejtenek, a kudarcok pedig tanulási lehetőségeket. Az önreflexió növekszik, az együttműködés erősödik, és összetartó, hatékony csapatok jönnek létre a szervezetben.

A program témái és folyamata

01

A Growth Mindset modell megismerése - a Carol S. Dweck munkáján alapuló rögzült vagy stagnáló gondolkodásmód és a fejlődő fókuszú szemlélet sajátosságainak megértése (Fixed és Growth Mindset).

02

Erősségek és a sikeres együttműködés akadályainak feltárása.

03

Fejlődő szemléletű (Growth Mindset) kommunikáció, visszajelzés elsajátítása.

04

Problémamegoldás Growth Mindset szemléletben.

05

Együttműködés nehezített feltételek mellett, „lehetetlen” küldetések megoldása.

06

Egyéni hozzáállás jelentősége, rögzült programok, belső monológok átírása - Személyre szabott fejlesztési terv egyénenként.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

1-3 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Szakértői vélemény a csoportdinamikáról

Igény esetén

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Minden vezető és munkavállaló

Kérdése van a Growth Mindset - Attitűdformáló tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Soós Andrea

Tréner-tanácsadó, coach

[email protected]
+36 30 488 18 67

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.