Power BI képzés

Fedezze fel az adatok erejét és aknázza ki a Power BI által nyújtott lehetőségeket! Power BI képzésünk segítségével gyorsan és hatékonyan sajátíthatja el az adatimportálás, adatmodellezés, vizualizációk készítésének és riportolásának művészetét. Igyekszünk résztvevőink számára nélkülözhetetlen tudást nyújtani az adatelemzés és jelentéskészítés területén.

Kinek ajánljuk Power BI képzésünket?

Adatelemzőknek és adatvizualizációs szakembereknek, akik szeretnék hatékonyabban kezelni és vizualizálni az adatokat az üzleti döntéshozatal támogatása érdekében. Üzleti elemzőknek és konzultánsoknak, akik jobban szeretnék megérteni az üzleti adatokat és vizsgálni az üzleti teljesítményt. Projektmenedzsereknek, akik szeretnék hatékonyabban nyomon követni és jelenteni a projektadatokat. Üzleti vezetőknek és döntéshozóknak, akik szeretnék jobban megérteni az üzleti adatokat és vizualizációkat, hogy alaposabb és jobb információkkal rendelkezzenek az üzleti döntések meghozatalához. Mindazoknak, akik szeretnék fejleszteni a szakmai készségeiket és versenyképességüket a munkaerőpiacon.

A Power BI képzésünk eredményei

Részvevőink haladó tudást szerezhetnek a Power BI használatáról, beleértve az adatimportálást, adatmodellezést, vizualizációk készítését és riportolást. Az új készségek segítségével hatékonyabban tudják vizualizálni és értelmezni az adatokat, gyorsabban készíthetnek riportokat az üzleti döntések támogatása érdekében. A Power BI ismeretekkel rendelkezők versenyképesebbek lehetnek az adatelemző és üzleti intelligencia területén, ami jobb állás és karrier lehetőségeket eredményezhet. A képzés elvégzése pontosabb és részletesebb adatvizualizációkat tesz lehetővé, ami segíthet a jobb üzleti döntések meghozatalában és az üzleti teljesítmény optimalizálásában. Az új Power BI készségek lehetővé teszik a hatékonyabb adatkezelést és jobb jelentéseket a mindennapi munka során, így idő és erőforrások takaríthatóak meg.

A program témái és folyamata

01

Bevezetés a Power BI-be. Az eszköz felépítése és alapvető funkciók. Adatforrások kapcsolódása és adatimportálás. Adatok tisztítása, átalakítása és összekapcsolása. Kapcsolatok kialakítása az adatok között.

02

Adatvizualizáció. Különböző típusú diagramok és grafikonok használata. Mérők (KPI-k) és kalkulált mezők létrehozása.

03

Interaktív dashboardok készítése. Jelentések és dashboardok testreszabása és formázása. Az alapok és a DAX (Data Analysis Expressions) formulák használata. Kalkulált oszlopok és táblázatok létrehozása.

04

Szűrők és szegmentálás használata az adatok pontosításához. Időszakok és tartományok kiválasztása.

05

Élő adatkapcsolatok és automatikus frissítések. Adatmodell módosítása és aktualizálása. A Power BI online szolgáltatás és a felhőalapú lehetőségek használata. Dashboardok és jelentések megosztása és közzététele.

06

Slicer-ök és más eszközök használata a vizualizációk irányításához. Adatvizualizációk fejlesztése Power BI Desktop-ban. Egyedi KPI-k létrehozása és használata. Az R vagy Python nyelvek integrációja a Power BI-ba.

07

Adataink biztonságának és hozzáférésének kezelése. Jogosultságok beállítása a Power BI-ban.

08

Power Query és Power Pivot alapjai. Adatok transzformációja és modellezése ezekkel az eszközökkel. Power BI Integráció más alkalmazásokkal. Excel és SharePoint integráció. Power BI API-k és szolgáltatások.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

10-20 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar

Fejlesztési forma

Tréning

Kérdése van a Power BI képzésünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Tuba Vera

Oktatásszervező

[email protected]
+36 20 339 67 79

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.