Ügyfélszolgálati képzés – Attitűdformáló tréning

A frontvonalon dolgozó munkavállaló az egész szervezet arca, az ügyfelek, vevők, partnerek vele azonosítják a cég szolgáltatásait is. Amennyiben tehát nem megfelelő színvonalon és hozzáállással végzi a munkáját, hiába költ az adott cég marketingre, az általános megítélése kedvezőtlen marad. Az Ügyfélszolgálati képzés a legfontosabb kompetenciák elsajátításában és azok gördülékeny használatában segíti az ügyfélszolgálati munkatársakat.

Kinek ajánljuk az Ügyfélszolgálati képzés - Attitűdformáló tréninget?

A tréninget minden frontvonalon dolgozónak ajánljuk, aki nap mint nap találkozik a partnerekkel, ügyfelekkel. Azoknak a szervezeteknek, akik növelnék a szolgáltatásuk minőségét, valamint minél jobb vevőélmény, vendégélmény elérésére törekednek. Szeretnék, ha az ügyfeleik elégedetten távoznának, illetve visszatérő megrendelőkké válnának. Azoknak, akik csökkentenék a panaszok mennyiségét és fokoznák az ügyfélszolgálatos kollégák motiváltságát, elkötelezettségét. A frontvonalon tevékenykedők számára kihívást jelentő feladat, hogy függetlenül a velük szemben ülő stílusától, hangulatától, azonos, magas színvonalon, higgadtan és derűsen végezzék a munkájukat – ebben segít az AGORA Intézet tréningje.

Az Ügyfélszolgálati képzés - Attitűdformáló tréning eredményei

A tréning eredményeképpen a vendégélmény és a bevétel nő, a szolgáltatás minősége emelkedik, a cég megítélése javul. Visszatérő, elégedett ügyfelek, vásárlók és partnerek jelzik a változást. Az attitűdváltás révén a munkavállalók elkötelezettebbek, motiváltabbak lesznek, az önismeretük elmélyül. Nem veszik fel az ügyfél rossz hangulatát, pozitív attitűddel, hatékonyan oldják meg a problémákat, szem előtt tartva azt, hogy minél elégedettebb legyen az ügyfél. Csökkennek az ügyfél-, illetve vendégpanaszok. A légkör stresszmentesebb, a kommunikáció gördülékenyebb lesz.

A program témái és folyamata

01

A tréningen önismereti tesztek és szimulációs feladatok segítik elő az attitűdformálást.

02

Páros gyakorlatok, akváriumgyakorlat, kiscsoportos gyűjtés.

03

Hogyan alakul ki a szimpátia, és mit jelent az első benyomás.

04

Mi a résztvevő ars poeticája? Mi az az öt tulajdonság, ami miatt ő kiváló szakember?

05

Ha átül az asztal túloldalára, ő mit vár el a kiszolgálás során?

06

A professzionális ügyfélszolgálat hat legfontosabb, általános érvényű tényezőjének megismerése.

07

Egyéni eredményesség fejlesztése, fejlesztési terv.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol / Német

Igény esetén

Blended learning

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Frontvonalon dolgozó munkatársak

Kérdése van az Ügyfélszolgálati képzésünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Nemes Zsuzsanna

Senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 529 95 78

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.