Work life balance tréning

A mindennapok során az embernek számos szerepben kell helytállnia, az optimális egyensúly megtalálása pedig gyakran megoldhatatlannak tűnő nehézséget és jókora stresszforrást jelent. Amennyiben valaki tartósan nem tudja szétválasztani a magánéletét a munkájától, csökken a hatékonysága mindkét téren, kiég, és idővel egészségügyi problémákkal találja szemben magát. Ebben segít a Work life balance program.

Kinek ajánljuk a Work life balance programot?

A munka és a magánélet közötti egyensúly tudatosítására, megteremtésére mindenkinek szüksége van. A workshop különösen hasznos azoknak a vezető beosztású vagy felelősségteljes pozícióban lévő dolgozóknak, akik rendszeresen azzal szembesülnek, hogy a munkájuk a szabadidejük, feltöltődésük rovására megy. Ebből kifolyólag pedig a munkahelyükön sem képesek valóban hatékony munkavégzésre. Azoknak is ajánljuk a workshopot, akik úgy érzik, nehezükre esik nemet mondani, kiengedni a kezükből az irányítást. Azoknak, akik tudják, hogy túl sok időt töltenek az egyik vagy a másik szerepben, ám azzal nincsenek tisztában, hogy miként tudnának ezen változtatni.

A Work life balance eredményei

A résztvevők tudatosítják az időbeosztásuk hiányosságait, és azt, hogy melyik szerepben töltenek túl sok, illetve túl kevés időt. Konkrét, személyre szabott, egyszerűen követhető akciótervet kapnak, amely minőségi változást hoz a mindennapjaikba, kiegyensúlyozottabb és stresszmentesebb életvitelt teszt lehetővé. A megszerzett tudás birtokában javul az időgazdálkodásuk, jobb döntéseket hoznak, hatékonyabbak a munkájukban, a szabadidejüket feltöltődésre tudják fordítani. A munkahelyükön a feladataikra, a szabadidejükben a pihenésre és a szeretteikre fókuszálnak majd. Elkerülik a kiégést és az azzal járó egészségügyi problémákat.

A program témái és folyamata

01

A napi szerepek tudatosítása.

02

A résztvevők áttekintik a saját napirendjüket, megvizsgálják, melyik szerepkörben százalékosan mennyi időt töltenek.

03

Az egyes szerepekhez tevékenységeket rendelnek.

04

Tudatos váltás: átgondolják, valójában milyen időbeosztást szeretnének, melyik tevékenységnek szentelnének több figyelmet, és ennek megvalósításához melyeket csökkentenék.

05

Cselekvési terv kidolgozása, idő és hely szerinti feladatkiosztás, amely a mindennapok során útmutatóként szolgál.

06

Személyre szabott akciótervet kapnak, amit a program után rögtön alkalmazhatnak.

07

Megtanulják, hogyan lehet, és miért fontos olykor nemet mondani.

08

Konkrét, gyakorlati segítséget kapnak az optimális időbeosztáshoz.

Jelenlét

Személyes

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol / Német

Igény esetén

Egyéni coaching

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Vezetők és beosztottak

Kérdése van a Work life balance tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Dézsi Réka

Senior tréner-tanácsadó, coach

[email protected]
+36 30 640 40 61

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.