Részletesen rólunk

Az AGORA Intézet Magyarország egyik vezető tréning- és tanácsadó cége. Küldetésünk, hogy a leghatékonyabb megoldásokkal fejlesszük a szervezeteket, csapatokat, vezetőket és munkavállalókat. Abban hiszünk, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos tanulás.

14 éves tapasztalatunkkal 2024. februárjától az 1. helyen álltunk szakterületünkön – szervezet- és vezetőfejlesztés – a közel 200 tréning- és tanácsadó-cég között az IFKA független minősítési rendszere alapján. Az összesített, szakértői szolgáltatásokat nyújtó minősített vállalkozások listáján pedig maximális pontszámmal (100/100) rendelkezünk az IFKA független minősítési rendszerének rangsorában – olyan, a legnagyobb Big4 társaságokhoz tartozó vállalatokkal együtt szereplünk a TOP 5-ben, mint a PricewaterhouseCoopers (PwC) illetve a KPMG.

Részletesen rólunk

Értékeink

Alapvető értékeink, ami mentén működünk: őszinteség, lojalitás, felelősségvállalás.

Személyre szabott és eredményorientált megközelítés

Képzéseink szakmai tartalmát személyre szabottan, a legkorszerűbb, eredményorientált, nemzetközi tudásbázisra építve állítjuk össze.

Az AGORA Intézet sikerdefiníciója

Tananyagainkban, képzési segédanyagainkban a „legjobb gyakorlat” elvét alkalmazzuk. Kizárólag a kézzelfogható eredményeket tekintjük sikernek, melyeket valós szervezeti igényekre reagálva biztosítunk.

Egységes szakmai megvalósítás

20 trénerből, tanácsadóból, coach-ból álló csapatunk kizárólagosan az AGORA Intézetnek dolgozik, ami nagy volumenben is garantálja az egységes szakmai megvalósítást, a szervezetnél egyidőben, párhuzamosan megtartott, azonos minőségű tréningek kivitelezését.

Tanuló szervezetek építése a gyakorlatban

Munkánk során alapvető a folyamatközi konzultáció és értékelés, a részeredmények azonosítása. Megrendelőink szervezetét tanulói szervezetté tesszük, így az egyszer megválaszolt probléma nem jelenik meg újra és újra a vállalat életében.

Hosszú távú fenntarthatóság

Felelősséget vállalunk azért, hogy az AGORA Intézet által javasolt megoldások mérhetőek és sikeresek. Nem csak az aktív szolgáltatási tevékenységben tartunk kapcsolatot partnereinkkel, hanem utókövetéssel is segítjük a kitűzött célok megvalósulását.

Tapasztalat és szakmai eredmények

Munkánk során 3000 képzést, tréninget, szervezetfejlesztést, coachingot és workshopot tartottunk. Az elmúlt két évben szervezet- és vezetőfejlesztést 172 vállalkozásnál valósítottunk meg, partnereink között ugyanúgy megtalálható hazai kis és középvállalkozás mint nemzetközi nagyvállalat. Hosszú évek óta számos multinacionális vállalattal dolgozunk együtt, köztük olyan elismert cégekkel, mint a Shell, Danone, Teva, Flextronics, Suzuki, Grundfos, Telekom, Systemax, Unilever, Valeo, Hi-Lex, Raben, Erste és Körber. Nagy tapasztalatunk van pályázati forrásból megvalósuló projektek kivitelezésében.

Innovatív megoldások

Az I LAND-et – saját fejlesztésű online gamifikált készségfejlesztő szoftverünket – a 2021-es piaci bevezetése óta több mint 200 vállalatnál sikeresen implementáltuk. A hazai piacon egyedülálló, mérhető és objektív alkalmazásunkat a KKV-któl a telekommunikációs nagyvállalatokig egyaránt használják.

Az AGORA Method© olyan egyedülálló fejlesztésünk, mely segít meghatározni és követhetővé tenni a vállalati stratégiát, értékeket és kultúrát, optimalizálja a folyamatokat, valamint elősegíti a hatékony kommunikációt és a kitűzött célok elérését a szervezetekben. Az AGORA Method© megrendelői 100%-ban visszatérő partnereink lettek.

Ügyfélelégedettség

95%-ban visszatérő partnerekkel dolgozunk, 0%-ban ugyanarra a problémára.
9,5/10-es átlaggal ajánlanák fejlesztéseinknél a résztvevők oktatóinkat.
100%-ban megvalósítottuk a meghatározott stratégiát nagyvállalati partnereinknél az elmúlt három évben.

Emberközpontú hatékonyság

Piacvezető a pozíciónk egyéni eredményesség és stresszkezelés területén: tematikáinkat 20 fős szakembergárdával, az ország elismert pszichológusaival, pszichiátereivel és klinikai szakpszichológusaival dolgoztuk ki.

Az AGORA Intézet egyedülálló segítséget nyújtott az egészségügyi dolgozóknak a Covid-19 járvány idején. 15 tapasztalt pszichológusunk krízisintervenciós oldalunkon egy éven át ingyenes tanácsadást biztosított a hét minden napján.

Tudásmegosztás

Tagjai vagyunk az ország 13 vezető tréningcégét tömörítő Tréning Kerekasztalnak, mely a hazai felnőttképző iparág legrangosabb szakmai fóruma.

Gyakorlati tudásunkat ügyfeleinken túl megosztjuk számos kiadvány olvasójával, többek között a legnagyobb hazai HR szakportál, a hrportal.hu látogatóival is. Szakmai partnerként a HR-vezetőket leginkább érdeklő kérdésekről adunk interjúkat, készítünk adásokat, segítve a területen dolgozó szakemberek munkáját.

Kövessen minket közösségi oldalainkon!

Rólunk mondták

5 éve dolgozunk együtt az AGORA Intézet kiemelkedően felkészült, mindenben rugalmas és együttműködő tanácsadóival. A soft tréningektől a hard szervezetfejlesztésig a legkülönbözőbb területeken támogatnak bennünket. Gyümölcsöző kapcsolatunkat a jövőben tovább folytatjuk, sőt bővítjük.

Mészáros Szilvia

HR vezető, Unilever - Algida Veszprémi gyáregység

Az AGORA Intézettel az együttműködésünk valóban kivételes élmény és fejlődés számunkra. Nem csak figyelembe veszik angol nyelvű, soknemzetiségű csapatunk egyedi igényeit és kulturális különbségeit, de egyedülálló a megközelítésük, és az egységes szakmai megvalósítást is tökéletesen kivitelezik.

Popovics Milán

AME EMEA Director - Grundfos Magyarország

A GINOP pályázat keretében az AGORA Intézet gamifikációs szoftverével, az I LAND-del biztosította a teljes állományunk készségfejlesztését. Sikeresen 5 fő soft készséget fejlesztettünk a legmodernebb módszerekkel. Az I LAND-del kapcsolatban sok pozitív visszajelzést kaptunk a kollégáktól.

Patak Andrea

HR igazgató - HUNGEXPO Zrt.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.