360 fokos vezetői profil

A 360 fokos vezetői profil egy rendkívül komplex diagnózis, segítségével 4 dimenzió mentén értékelik a kollégák a vezető vagy kulcsember teljesítményét, munkavégzését. Intézetünk diagnózisa egyedülálló a hazai piacon, hiszen nem csak az interperszonális kapcsolatokat analizálja (vezető-egyén és vezető-csapat), hanem a vezetői erősségeket és fejlesztendő területeket is, azt, hogy a vezető az alatta működő rendszereket mennyire képes fejleszteni, a szervezeti értékeket mennyire tudja képviselni (vezető-rendszerek és vezető-szervezet).

Kinek ajánljuk a 360 fokos vezetői profil programot?

Az online diagnózist azoknak a vezetőknek és a szervezeten belül másoknak feladatot adó kulcsembereknek ajánljuk, akik úgy érzik, hogy nincs elég tekintélyük, az embereik nem néznek fel rájuk és nem követik őket. Nehézséget okoz számukra a felsőbb utasítások, vállalati érdekek kommunikálása a munkavállalók felé. Problémát jelent nekik, hogy a vezetői KPI-okat képviseljék és menedzseljék. Nem érzik pontosan, hogy milyen erősségeik és gyengeségeik vannak, miben kell fejlődniük, illetve hogy a munkatársaik milyennek látják őket.

A 360 fokos vezetői profil program eredményei

Az online diagnózist igénybe vevő vezetők és kulcsemberek részletes, 15 oldalas profilt kapnak, amelyből kiderül számukra, milyenek a vezetői képességeik, mik az erősségeik, amelyekre építeniük kell, és melyek azok a területek, amiken fejlesztésre van szükségük. Az elemzés alapján akciótervet készíthetnek, fejleszthetik a vezetői képességeiket és megszilárdíthatják a pozíciójukat. A visszajelzés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valóban kiváló munkát végezhessenek.

A program témái és folyamata

01

A 360 fokos vezetői profilok esetében a résztvevők először saját magukat értékelik, majd felkérik a közvetlen vezetőjüket, vezetőiket, a csapatuk tagjait (2-7 fő), valamint a velük egy szinten lévő kollégáikat (2-7 fő).

02

Az online kitöltőrendszer teljes anonimitást biztosít a válaszadók számára, így a megkérdezettek őszinte válaszokat adhatnak.

03

Az értékelt személy a zárt rendszer által végzett összesítés százalékos eredményét kapja meg.

04

Igény esetén az összesített profil feldolgozásában az AGORA Intézet tanácsadói, trénerei segítenek a 360 fokos felmérésben résztvevőknek, egyenként egy legalább négyórás visszajelzés keretében.

Jelenlét

Online

Ajánlott csoportlétszám

-

Fejlesztési idő

45 perc / user

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Fejlesztési forma

Online diagnózis

Célközönség

Vezetők

Igény esetén

Egyéni és teamcoachingban a profil feldolgoztatása

Kérdése van a 360 fokos vezetői profil diagnózisunkkal kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Maka Zsófia

Irodavezető, projektkoordinátor

[email protected]
+36 20 355 44 36

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.