Alkalmazott mesterséges intelligencia képzés

Alkalmazott mesterséges intelligencia kurzusunk széles körben hasznos lehet mindenki számára, aki érdeklődik a technológia és az innováció iránt, és szeretné megérteni az MI-t és annak alkalmazásait a mindennapi és szakmai életben. Az AI képzés során fontos az üzleti igények és problémák megértése, valamint a megfelelő adatok rendelkezésre állása. A szakértői tudásra és az adatokra épülő szisztematikus megközelítés segíti az AI alkalmazások sikeres bevezetését és optimalizálását.

Kinek ajánljuk az Alkalmazott mesterséges intelligencia képzést?

Mindenki számára ajánljuk, aki szeretné jobban megérteni az MI (AI) működését és alkalmazásait. Különösen hasznos lehet mérnököknek és számítástechnikai szakembereknek, akik az MI technológiáit alkalmazzák a munkájukban. Emellett üzleti vezetőknek és vállalkozóknak is érdemes lehet, hogy megértsék, hogyan használhatják az MI-t a döntéshozatalban és az üzleti stratégiájuk fejlesztésében. Az adattudósoknak és adatelemzőknek szintén hasznos lehet az MI iránti érdeklődés, mivel az MI számos alkalmazási lehetőséget kínál az adatelemzésben és a gépi tanulásban. Összességében széles körben hasznos lehet mindenki számára, aki érdeklődik a technológia és az innováció iránt, és szeretné megérteni az MI-t és annak alkalmazásait.

Alkalmazott mesterséges intelligencia képzésünk eredményei

A kurzus során résztvevők sok új ismerettel gazdagodnak az MI elméletéről, módszereiről és alkalmazásairól. A képzésen lehetőséget kínálunk az MI technikák és eszközök gyakorlati alkalmazásának elsajátítására, például gépi tanulás, adatelemzés vagy robotika terén. Az AI területén szerzett tudás és új készségek növelhetik a résztvevők munkaerő-piaci versenyképességét és lehetőségeit. Az MI képzés során megszerzett új ismeretek és készségek lehetővé tehetik a résztvevők számára, hogy új ötleteket és megoldásokat hozzanak létre az MI alkalmazásával kapcsolatos kihívásokra. Mesterséges intelligencia képzésünk lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők jobban megértsék az MI-t és annak társadalmi, gazdasági és etikai kihívásait, és aktív részesei legyenek a technológiai fejlődésnek és alkalmazásának.

A program témái és folyamata

01

Gyártás és Logisztika: Az AI alkalmazható a gyártási folyamatok optimalizálásában és a logisztikai lánc menedzselésében. A gépi tanulás segíthet a termelési folyamatok prediktív karbantartásában, a gyártási hibák előrejelzésében, valamint a készletek és szállítások optimalizálásában.

02

Egészségügy: Az egészségügyi területen az AI alkalmazható betegségdiagnosztikában, genetikai elemzésekben, egészségügyi rekordok elemzésében és a betegségek kezelésének személyre szabásában. A mesterséges intelligencia segíthet a kutatásokban és a gyógyszerfejlesztésben is.

03

Pénzügyi szolgáltatások: A pénzügyi szektorban az AI-t felhasználhatják csalás elleni védelemre, kockázatelemzésre, személyre szabott pénzügyi tanácsadásra és a kereskedési döntések támogatására. Algoritmusok segíthetnek a trendek elemzésében és a piaci változásokra való gyors reagálásban.

04

Oktatás: Az oktatási területen az AI alkalmazható személyre szabott tanulási tartalmak létrehozásában, oktatási erőforrások ajánlásában és az oktatási folyamatok automatizálásában. Chatbotok is segíthetnek a diákoknak és tanároknak információk és támogatás nyújtásában.

05

Kiskereskedelem: Az AI-t alkalmazhatják a kiskereskedelmi szektorban a vásárlói szokások elemzésére, az ajánlatok személyre szabására, az inventárium kezelésre és az ügyfélszolgálatok automatizálására.

06

Természetes Nyelvfeldolgozás (NLP): Az NLP segítségével az AI képes értelmezni és válaszolni az emberi nyelven felvetett kérdésekre. Ez alkalmazható chatbotokban, virtuális asszisztensekben, online ügyfélszolgálatokban és más kommunikációs alkalmazásokban.

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

10-20 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar

Fejlesztési forma

Tréning

Kérdése van Alkalmazott mesterséges intelligencia tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Tuba Vera

Oktatásszervező

[email protected]
+36 20 339 67 79

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.