Szervezeti életciklus fejlesztés

Minden szervezet a maga életciklusának megfelelően viselkedik, életciklus jellemzőek a problémáik, a preferenciáik, hiányosságaik, kommunikációjuk - ezért életciklusuknak megfelelő fejlesztést és kommunikációt igényelnek. A Szervezeti életciklus fejlesztés hatására a szervezet az életkorának megfelelő stratégiát alakít ki, átgondolt KPI-okkal készül fel a következő ciklusba lépésre.

Kinek ajánljuk a Szervezeti életciklus fejlesztést?

A programot olyan vezetőknek ajánljuk, akik a problémákkal szembesülve nem biztosak abban, hogy valódi, beavatkozást igénylő gondokról van-e szó vagy a szervezeti életkor sajátosságairól. Elkerülnék az erőforrás-pazarlást, a felesleges kiadásokat, megelőznék a szervezet számára haszontalan fejlesztési projekteket. A workshop olyan felsővezetőknek is javasolt, akik automatizált és jól működő rendszereket kívánnak létrehozni és működtetni, céljuk a szervezet felnőttkorba juttatása.

A Szervezeti életciklus fejlesztés eredményei

A szervezetben dolgozó emberek tudatosítják és megfeleltetik az életkornak a problémákat. A szervezet felismeri és elkülöníti a valóságos problémákat a szervezeti életkori sajátosságoktól. Így a tényleges kihívásokra tudnak reagálni. Letisztulnak, célirányosak lesznek a belső fejlesztési projektek. Az életkornak megfelelő stratégiát képesek kialakítani, a következő életciklusba történő lépésre átgondolt KPI-okkal készülnek fel. A program eredményeként a résztvevők tisztázzák saját és kollégáik munkakörének, szerepének standard működését és helyét a vállalatban. A szervezet egésze és a szervezeti egységek működésbeli különbsége, norma- és elvárásrendszere közeledik egymáshoz.

A program témái és folyamata

01

A szervezeti életciklus-modell megismerése.

02

A saját vállalat és a különböző szervezeti egységek életciklusának meghatározása.

03

A megfelelő tanácsadói modell meghatározása és kiválasztása.

04

A tünetek és a problémák megkülönböztetése.

05

A jellemző problémák felismerése.

06

A valódi kihívások megfogalmazása.

07

A következő szervezeti életciklusba lépés organizációja.

Jelenlét

Személyes

Ajánlott csoportlétszám

5-20 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Igény esetén

Szakértői tanulmány

Fejlesztési forma

Workshop

Célközönség

Felsővezetők, középvezetők és kulcsemberek

Kérdése van a Szervezeti életciklus fejlesztése programunkkal kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Pintér Tamás

Ügyvezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 970 14 85

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.