Generációs együttműködések – Attitűdformáló tréning 

Mit tehetnek a szervezetek, hogy megfelelően kezeljék a különböző generációk együttélését a munkahelyeken? Attitűdformáló tréningünkön arra keressük a választ, hogy találhatják meg egymással a közös hangot a lassan nyugdíjba vonuló Baby-boomerek, az X-esek, Y-osok és a feltörekvő Z generáció. 

Kinek ajánljuk a Generációs együttműködések attitűdformáló tréninget?

Mindenkinek, hiszen valamennyien saját generációinkat képviseljük. A tréning segít megérteni és elfogadni, hogy miért feladatorientáltak az Y-osok és maximalisták az X-esek? Mi az oka, hogy a fiatalabb generáció a munkahelyen is élményeket keres? Hogy néz ki a jövő szervezete a generációmenedzsment szempontjából és hogyan segíthet a tudatosan felépített vállalati kultúra? Tréningünket ajánljuk munkatársaknak és vezetőknek egyaránt, hiszen minden szervezetnek  fontos, hogy a különböző generációk képviselői megértsék a saját és a másik generáció különbözőségét és szinergiát alkossanak.  

Generációs együttműködések-attitűdformáló tréning eredményei

Az attitűdformáló tréning új ismereteket és szempontokat ad a különböző generációk normáiról, a közöttük kialakítható együttműködés lehetőségeiről. Saját generációs működésük megértése, a kommunikációs eszköztár fejlesztése révén segíti a résztvevőket abban, hogy találkozzanak saját, más generációkkal kapcsolatos viselkedésük, működésük kommunikációs csapdáival, fejlesztendő területeivel és támogatást kapjanak ezek változtatásához, fejlesztéséhez. A tréningen hangsúlyt kapnak a generációk közötti együttműködések lehetőségei és fontossága, gyakorlati megoldásokat adunk a hasonlóságokból és/vagy különbségekből adódó kommunikációs félreértések feloldási módjaira. 

A program témái és folyamata

01

Ma élő generációk meghatározása, jellemzői

02

A baby boomer, az X, Y és Z generáció erősségei és gyengeségei

03

Hogyan hatnak a szervezetre a különféle generációk?

04

Tipikus konfliktushelyzetek a generációk között

05

Hogyan értsük meg egymást – attitűdformáló gyakorlatok

06

Szervezeti tanulságok

07

Egyéni és csoportos fejlesztési terv

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

14-16 fő

Fejlesztési idő

2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar / Angol

Igény esetén

Szakértői vélemény

Fejlesztési forma

Tréning

Célközönség

Minden munkatárs és vezető

Kérdése van a Generációs együttműködések attitűdformáló tréning programunkkal kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Pintér Tamás

Ügyvezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 970 14 85

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.