Excel alapok képzés

Excel képzés kezdőknek, az alapoktól. Tanulja meg a legfontosabb Excel funkciókat oktatónk segítségével, lépésről lépésre.

Kinek ajánljuk Excel alapok képzésünket?

Ez a kezdő Excel képzés elsősorban azoknak ajánlott, akiknek még kevés vagy egyáltalán nincs tapasztalata az Excel használatában. Az alapok megértése és elsajátítása segít hatékonyan kezelni az Excelt, és hasznos eszközként alkalmazni különböző feladatokhoz, legyen az személyes vagy üzleti jellegű. Az Excel alapok képzés során elsajátított alapok hasznosak lehetnek azok számára, akik később mélyebben szeretnék megérteni és kihasználni az Excel fejlett funkcióit is.

Az Excel alapok képzés eredményei

A kurzus során megtanulhatja az Excel alapvető funkcióit és eszközeit, mint például cellák formázása, képletek és függvények használata, táblázatok kezelése stb. Az Excel használatával hatékonyabban kezelheti az adatokat, létrehozhat és szerkeszthet táblázatokat, diagramokat és grafikonokat, amelyek segítségével könnyebben értelmezheti az adatokat. Excel tudása segíthet gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a munkát, például a számlák, költségvetések vagy projektmenedzsment feladatok kezelését. Az Excel ismerete gyakran alapvető elvárás a számos munkakörben. Az ilyen készségek megszerzése növelheti versenyképességét az állásinterjúkon és munkahelyi előléptetéseknél. Az Excel elsajátítása az első lépés lehet a további összetettebb adatelemzési módszerek tanulásában.

A program témái és folyamata

01

Excel első lépések /Az Excel megnyitása, munkalap (Workbook) és munkalapcellák, adatbevitel/

02

Cellák formázása /Szövegformázás, számformázás/

03

Függvények és képletek / Alapvető képletek: összeadás, kivonás, szorzás, osztás. Függvények: `SUM` (összegzés), `AVG` (átlag), `MAX` (maximum), `MIN` (minimum).

04

Diagramok és grafikonok /Adatok kiválasztása; diagramok létrehozása/

05

Mentés és nyomtatás /Munkalap mentése: mentési hely és fájlnév kiválasztása., nyomtatási beállítások és terjedelem kiválasztása/

06

Haladó funkciók /Csomópontok és táblázatok; pivot táblák; feltételes formázás/

Jelenlét

Személyes / Online

Ajánlott csoportlétszám

10-20 fő

Fejlesztési idő

1-2 nap

Megrendelhető nyelvek

Magyar

Fejlesztési forma

Tréning

Kérdése van az Excel alapok tréningünkkel kapcsolatban?

Adja meg elérhetőségeit, és képzési szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Vagy forduljon hozzá bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén.

Tuba Vera

Oktatásszervező

[email protected]
+36 20 339 67 79

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.