Fehér Ferenc

Fehér Ferenc

Senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 398 25 00

Az emberek többségével az a baj, hogy amit tudni vél, az téves.

Fehér Ferenc senior tréner, tanácsadó, szervezetfejlesztő, vezetőfejlesztő, coach. Az elmúlt 35 évben 200 vállalatnál tartott tréninget, tanácsadást. 10 000 óra tapasztalattal rendelkezik, hangsúlyos szakterülete az értékesítési tréningek, a vezetőfejlesztés és a szervezetfejlesztés.

Számos termelői vállalat értékesítési osztálya, multinacionális cég és kkv vett részt a sales folyamatokat optimalizáló és eredményeit növelő képzésein. Ferenc hitvallása, hogy minden fejben dől el, így az az értékrend és mentális térkép a meghatározó, ahogy az értékesítési folyamatot, a fogyasztókat megközelítjük, és a bevált, működő technikák csak ezután jönnek. Az egyes szervezetek pontos igényeinek megismerése és feltárása alapvető munkája során, hiszen csak akkor lesz eredményes az értékesítés, ha az igényfelmérés alapos, megfelelő mélységű és terjedelmű. A sales munka számos eleme nem ösztönös szinten zajlik, ezért folytonos tanulásra, edzésre van szükség. Ebben pedig egy jól működő mentori rendszer kialakítása segít, mellyel a kompetenciákat folyamatosan karbantarthatják a szervezetek.

A vezetőfejlesztésben 35 évnyi gyakorlattal rendelkezik, ezen a területen is alapvetőnek tartja a megfelelő paradigmák kialakítását, a vezető szerepének, meghatározó értékeinek megfogalmazását. 15 évig egy nagy szakközépiskola igazgatójaként dolgozott, így saját tapasztalatait, élményeit is kamatoztatja a vezetőfejlesztő programokban. Meggyőződése, hogy a kiváló szervezet alapértéke az őszinteség, az igazságot befogadó környezet kialakítása és folyamatos ápolása. A hosszantartó és mély hatás érdekében hasznosnak tartja, ha szervezetfejlesztési megoldások is erősítik az elérendő változásokat. Képzéseit élvezetes, dinamikus programokból állítja össze, nem megfeledkezve a szervezet céljairól.

Nagyvállalatoknál és kkv-knál is folytatott általános szervezetfejlesztési tanácsadást, segédkezett a küldetés, jövőkép, stratégiai célrendszer, az ezeket segítő mutatószámok kidolgozásában, de a teljesítményértékelési rendszerek kialakításában is. Fő területein túl gyakran kérik fel csapatépítő programokra, melyek során a játékosságra olyan eszközként tekint, mely támogatja az adott témák feldolgozását. Ferenc kereskedelmi üzemgazdász, közgazdász, tanár végzettséggel is rendelkezik.

Végzettségek

  • Kereskedelmi üzemgazdász
  • MBA közgazdász
  • Pedagógus

Szakterületek

Vezetőfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Kommunikáció

Konfliktuskezelés

Értékesítés

Önismeret és önbizalomépítés

Csapatépítés

Együttműködés fejlesztése

Ahol már találkozhatott velem