Kaiser Eszter

Kaiser Eszter

Ügyvezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 332 62 61

Az AGORA nemcsak tréningeket tart, hanem valódi változást visz a szervezetek életébe. Missziómnak tartom, hogy minél több szervezet ismerje fel, hogy a hosszútávú és fenntartható fejlődés záloga a szervezet és a munkatársak fejlesztése.

Kaiser Eszter több mint 20 éves képzési tapasztalattal rendelkezik, többek között szervezetfejlesztés, egyéni készségfejlesztés területén. Több mint ezer tanácsadói, illetve tréning nap van már mögötte, a közigazgatásban, egészségügyben és nemzetközi nagyvállalatoknál is gyűjtött tapasztalatainak köszönhetően kiválóan ismeri a kötött, nehezebben változtatható rendszereket, és ezt a tudását eredményesen formálja valós fejlesztéssé. Otthonosan mozog a kis- és középvállalkozások világában is, személyes küldetésének tekinti, hogy megismertesse ezeket a cégeket is a munkatársak és a szervezet egésze fejlesztésének fontosságával.

Azt vallja, hogy az AGORA Intézet nem tréningeket ad el, hanem valódi változást visz a szervezetek életébe. Hisz abban - és trénerként is ennek jegyében állítja össze programjait -, hogy az egyének és a vállalatok életében is a felszín kapargatásán túlmutató valódi fejlődések hoznak érdemi eredményeket. Különösen büszke arra, hogy az elmúlt 14 évben az AGORA Intézettel változást tudtak vinni olyan szervezetek – önkormányzatok, egészségügyi intézmények, KKV-k - életébe, amelyek korábban nem kaptak lehetőséget arra, hogy készség- vagy szervezetfejlesztő programokon vegyenek részt.

AZ ELTE BTK-n szerzett diplomát, diplomamunkáját uniós témából írta. Pályáját újságíróként kezdte, nyolc évig dolgozott a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökségnél, részt vett határon átnyúló projektekben Magyarország EU-s csatlakozása előtt, 2004 után pedig a pályázatok kiírói oldaláról is megismerte az uniós források világát. Oktatott regionális marketinget, valamint több mint 100 jegyzőt, polgármestert képzett uniós ismeretekre és területfejlesztésre. Dolgozott trénerként és szervezetfejlesztési tanácsadóként is különböző cégeknél, ICF PCC Coach, 14 éve a szervezetfejlesztéssel foglalkozó AGORA Intézetet irányítja, amelynek egyik alapítója és ügyvezetője.

Végzettségek

  • Szervezetfejlesztési tanácsadó
  • ICF PPC business coach
  • Tréner-tanácsadó
  • Kommunikációs szakember

Nyelvtudás

  • Angol
  • Német
  • Orosz

Szakterületek

Európai uniós pályázatok

Szervezetfejlesztés

Vezetőfejlesztés

Szervezeti kultúra

Készségfejlesztés

Stresszkezelés és rezilienciaépítés

Ahol már találkozhatott velem