GINOP Plusz 3.2.1-21 III. ütem: elindult az előregisztráció a képzési pályázatra az AGORA Intézetnél

Szerző: AGORA Intézet 2024.01.08.
GINOP Plusz 3.2.1-21 előregisztráció

A piaci pozíció megtartásában és javításában kulcsszerepet játszik, hogy milyen tudású és képességű munkatársakkal száll versenybe egy vállalkozás. Az esélyeket nagyban javíthatja, ha folyamatosan képzik a kollégákat, ami ráadásul a megtartásukhoz is nagy segítség lehet.

A GINOP Plusz 3.2.1-21 III. üteme lehetőséget nyújt az igazán előrelátó cégeknek, hogy oktatásuk teljes költségének csak a töredékét fizessék ki, vagy akár nyereséget is realizálhassanak. Igaz ehhez érdemes már most a tettek mezejére lépni és felkeresni intézetünket.

Frissítve 2024. 03. 05.
GINOP Plusz 3.2.1-21 III. ütem: elindult a regisztráció a Ginop Plusz képzési pályázatra az AGORA Intézetnél, a pontos részleteket itt találja »

Cikkünkben elolvashatja a legfrissebb információkat a pályázatról »

Az AGORA Oktatási Intézet elindította az előregisztrációt a GINOP Plusz-3.2.1-21-es pályázat idén várható, harmadik szakaszára, mely 2024. március 1-jén jelenik meg. Aki biztosra menne, és nem szeretne lemaradni a kínálkozó remek lehetőségekről, annak már most érdemes lépnie, és felvenni a kapcsolatot az AGORA Oktatási Intézettel.

ginop plusz 3.2.1-21

Az előregisztráció előnyeiről

Az előregisztráció kötelezettségekkel nem jár, viszont nagyon komoly előnyei vannak. A jelentkezők azonnal pályázati értesítést kapnak, amint megjelenik a kiírás, emellett pedig az AGORA Intézet díjmentesen elvégzi a jogosultságvizsgálatot számukra. Az elmúlt 15 év alatt minden partnerünk pozitív pályázati elbírálásban részesült.

– Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy milyen feltételek szerepelnek majd a GINOP Plusz-3.2.1-21-es pályázat harmadik szakaszában, azonban az előző, múlt évben zárult fázisban kiváló lehetőségek nyíltak a munkatársaik képzésére odafigyelő társaságok számára. A program keretében soft skill képzésekre – például értékesítés, ügyfélszolgálat, kommunikáció, vezetők fejlesztése – információs és kommunikációs technológiákra irányuló, nyelvi és szakmai ismeretekre vonatkozó képzésekre igényelhettek támogatást a vállalkozások.

A sikeresen pályázó társaságok 50-70 százalékos pályázati támogatást vehettek igénybe a céges képzésekre, emellett pedig bértámogatást is kaphattak az oktatásban résztvevő munkatársaik után. A pályázat korábbi szakaszában összesen 15 milliárd forintnyi forrás állt rendelkezésre, és a mikro-, kis- és középvállalkozások akár 75, míg a nagyvállalatok akár 150 millió forintnyi támogatást is elnyerhettek a képzésekhez az ország egész területén, így Budapesten is.

Sőt, a 15 és 50 fő közötti kisvállalkozások a korábbi pályázat feltételei alapján akár ötmillió forintos pénzügyi nyereséget is elérhettek. Az 50 és 250 fő közötti középvállalatok esetében úgy lehetett megvalósítani a képzést, hogy összességében egyetlen forintjába se került a cégeknek, míg a 250 főnél többet foglalkoztató nagyvállalatok esetében a piaci ár harmadáért szerezhették meg a képzéseket.

mondta Kaiser Eszter, az AGORA Oktatási Intézet 20 éves képzési tapasztalattal rendelkező ügyvezetője, pályázati szakértő és tanácsadó.

Az AGORA Intézetről

Intézetünk csak az elmúlt 2 évben 250 vállalat fejlődéséhez járult hozzá képzéseivel, másfél évtizedes történetünk során pedig mintegy 400 vállalatot segítettünk a multinacionális cégektől a kkv-kon át a startupokig, 30 ezer munkavállalót és több mint 1000 felsővezetőt képezve, többek között a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Telekom, az MVM és a Suzuki munkatársait.

Kaiser Eszter, az AGORA Oktatási Intézet ügyvezetője, pályázati szakértő, senior tréner-tanácsadó
Kaiser Eszter, az AGORA Oktatási Intézet ügyvezetője, pályázati szakértő, senior tréner-tanácsadó

Az AGORA Intézet igazi különlegessége azonban az, hogy a magas szakmai színvonalú képzések megvalósítása mellett otthonosan mozgunk a pályázatok világában is. Intézetünk ügyvezetője, Kaiser Eszter, senior tréner, tanácsadó egyaránt rendelkezik tréneri, tanácsadói tapasztalattal és ismeri a pályázatok világát, a kiírói oldalt is. Ez az egyedülálló tapasztalat garantálja mind a szakmai megvalósítás, mind a projekt lebonyolításának magas színvonalát.

100%-os sikerességi arány, sikerdíjas konstrukció

Intézetünk a pályázat megírását, a képzési igények felmérését, a képzések lebonyolítását is ellátja, sőt, a vállalkozások és szervezetek egyedi igényei alapján testreszabott tervet is kidolgozunk képzéseink közül. A pályázat során kizárólag sikerdíjat számolunk fel, így teljesen kockázatmentesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat az érdeklődők. Részletesen rólunk, értékeinkről, fejlesztéseinkről, eredményeinkről itt olvashat »

Az AGORA Intézet szakemberei

15 trénerből, tanácsadóból, coachból álló csapatunk 5-30 éves tapasztalattal, a legújabb tréningpiaci trendekkel és fejlesztési módszerekkel dolgoznak. A kézzelfogható eredményeket tekintjük sikernek, melyeket valós szervezeti igényekre reagálva, személyre szabotton biztosítunk. Trénereink, tanácsadóink kizárólagosan az AGORA Intézetnek dolgoznak, ami nagy volumenben is garantálja az egységes szakmai megvalósítást, a szervezetnél egyidőben, párhuzamosan megtartott, azonos minőségű tréningek kivitelezését. Hatékony, interaktív, élvezetes oktatási módszerekkel érjük el a célokat, a kihívásokra minden esetben személyre szabott, valódi megoldásokat szállítunk. Intézetünk szakembereit ide kattintva ismerheti meg »

Személyre szabott megoldásaink a témában

Vezetői akadémia

megnézem

Vezetés a gyakorlatban - Helyzetfüggő vezetés tréning

megnézem

I LAND

megnézem

Stresszkezelési tréning

megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.