GINOP Plusz 2024: nyerjen akár 150 millió forint vissza nem térítendő támogatást cégének

Szerző: AGORA Intézet 2024.03.05.
ginop plusz 2024

2024. március 5-étől elindult a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz 3.2.1 kiemelt projektjének új üteme, amelyben a vállalkozások 15 milliárd forint értékű támogatásra pályázhatnak munkahelyi képzéseik megvalósításához.

A GINOP Plusz támogatás hozzájárul a vállalkozások termelékenységének javításához és a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztéséhez. A program korábbi szakaszaiban eddig mintegy 1200 vállalkozás több mint 50 ezer munkavállalója részesült képzési támogatásban.

Tudnivalók 2024-ben: a Ginop Plusz 3.2.1-21 III. üteméről

A pályázat támogatási lehetősége egész Magyarország területén elérhető, beleértve Budapestet is. A rendelkezésre álló keretösszeg 15 milliárd forint. A pályázók köre a mikro-, kis- és középvállalkozásokon kívül a nagyvállalatokat is magában foglalja. Ez a lehetőség azon vállalkozások számára kínál támogatást, akik a kompetenciáik fejlesztésére, idegen nyelvi és IKT képzésekre, illetve szakmai ismeretekre irányuló képzésekre szeretnének forrásokat szerezni.

A pályázatról a pontos részleteket, lehetőségeket mindenki számára érthető magyarázattal itt találja »

Mekkora támogatás igényelhető?

A támogatási összeg mikro-, kis- és középvállalkozások esetén 75 millió Ft, míg nagyvállalatok számára legfeljebb 150 millió Ft lehet. A képzési támogatásra és bértámogatásra vonatkozóan mikro- és kisvállalkozás esetében 70 %-os, középvállalkozásoknál 60 %-os, nagyvállalatoknál pedig 50 %-os a támogatási intenzitás.

A képzéseket támogató program jelenlegi, III. szakasza számos könnyítést is tartalmaz a vállalkozások részére. Az energiaintenzív ágazatokban működő vállalkozások – amennyiben képzési tervükben zöld átálláshoz kapcsolódó képzés is megjelenik – 100 %-os támogatási intenzitással igényelhetnek támogatást.

Meddig pályázható a keretösszeg?

A Ginop Plusz 3.2.1-21 III. ütemére a pályázatokat 2024. március 5-től 2024. június 30-ig lehet benyújtani.

Frissítve 2024. 07. 01.
A GINOP Plusz 3.2.1-21 képzési pályázat benyújtási határideje módosult. A korábban meghirdetett június 30-ai beadási határidőt kiterjesztették 2024. szeptember 30-ig.

Éljen a limitált lehetőséggel, és nyerjen az AGORA Intézettel 50-100%-os pályázati támogatást vállalati képzéseire, valamint bértámogatást a résztvevő munkatársaira

Amire számíthat:
Díjmentes jogosultságvizsgálat
Igény esetén teljes körű pályázati kivitelezés (100%-os sikerességi aránnyal), kizárólag sikerdíjjal
Képzési terv összeállítása
Képzések megvalósítása
Kattintson ide, és forduljon hozzánk bizalommal. Pályázati szakértőnk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miért éri meg most pályáznia?

1. Magyarország teljes területén működő mikro-, kis-, és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok is igényelhetik, beleértve a Budapesten működő vállalkozásokat is!
2. A támogatás mértéke nagyvállalatoknál 50%, középvállalat számára 60%, mikro- és kisvállalkozások esetében pedig 70%.
3. Az energiaintenzív ágazatokban működő vállalkozások 100 %-os támogatási intenzitással igényelhetnek támogatást.
4. Megtöbbszörözheti a pályázat nyújtotta előnyöket, amennyiben több, hasonló tevékenységet ellátó vállalattal jelentkezik.
5. Összességében egy kisvállalkozásnak akár 0-ra vagy plusz bevételre is kijöhet egy képzés pályázati megvalósításban.
6. A pályázat bizonyos mértékig a képzés alatt kieső munkabért is fedezi.
7. Nagyvállalatok esetében a piaci tréningdíjhoz képest a harmadába kerülhetnek a fejlesztések.

Az AGORA Intézetről

2024. februárjától – maximális pontszámmal – első helyen állunk Magyarország közel 200 tréning- és tanácsadó cége között szakmai tudásunkkal az IFKA független minősítési rendszere alapján. Az elmúlt 15 év alatt minden partnerünk pozitív pályázati elbírálásban részesült. Ginop Plusz pályázatokból az elmúlt 2 évben 235 vállalat fejlődéséhez járultunk hozzá képzéseinkkel. A pályázat megírását, a képzési igények felmérését, a képzések lebonyolítását is ellátjuk. Cége igényeinek megfelelően testreszabott tervet dolgozunk ki képzéseink közül.

Képzéseink szakmai tartalmát személyre szabottan, a legkorszerűbb, eredményorientált, nemzetközi tudásbázisra építve állítjuk össze. A kidolgozott tananyagok, képzési segédanyagok fejlesztésénél a „legjobb gyakorlat” elvét alkalmazzuk.

Kizárólag személyre szabott, egyéni fejlesztési tervekkel dolgozunk. 15 trénerből, tanácsadóból, coach-ból álló belsős csapatunk 5-30 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és kizárólagosan az AGORA Intézetnek dolgozik. Így garantáljuk az egységes szakmai megvalósítást, valamint a szervezetnél egyidőben, párhuzamosan megtartott, azonos és magas minőségű tréningek kivitelezését.

Tagjai vagyunk az ország 13 vezető tréningcégét tömörítő Tréning Kerekasztalnak, mely a hazai felnőttképző iparág legrangosabb szakmai fóruma.

Gyakorlati tudásunkat ügyfeleinken túl megosztjuk a legnagyobb hazai HR szakportál, a hrportal.hu olvasóival is. Szakmai partnerként a HR vezetőket leginkább érdeklő kérdésekről adunk interjúkat, készítünk adásokat, segítve a HR területen dolgozó szakemberek munkáját. Kattintson ide az eddig megjelent tartalmakért.

Személyre szabott megoldásaink a témában

Minősített képzéseink

Minősített képzéseink

megnézem
Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés

megnézem
Vállalati tréning

Vállalati tréning

megnézem
Vezetfőfejlesztés

Vezetőfejlesztés

megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.