Első helyen az AGORA Intézet Magyarország tréning- és tanácsadó cégei között

Szerző: AGORA Intézet 2024.02.13.

Az IFKA független minősítési rendszere alapján, maximális pontszámmal az 1. helyen állunk 2024. februárjától szakterületünkön - szervezet- és vezetőfejlesztésben - a közel 200 tréning és tanácsadó cég között.

Az IFKA objektív szempontok alapján (például referenciák, szakemberek száma és tudása, árbevétel) rangsorolja a szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztést végző tanácsadó cégeket. 2024. februárjában a szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó vállalkozások között a legjobbak lettünk. Az összesített, szakértői szolgáltatásokat nyújtó közel 200 minősített vállalkozás listáján pedig maximális pontszámmal (100/100) rendelkezünk az IFKA független minősítési rendszerének rangsorában – olyan, a legnagyobb Big4 társaságokhoz tartozó vállalatokkal együtt szereplünk a TOP 5-ben, mint a PricewaterhouseCoopers (PwC) illetve a KPMG.

IFKA 1. hely AGORA Intézet szervezet- és vezetőfejlesztés

Az értékelés olyan objektív kritériumok és szakértői véleményezés alapján történik, ami láthatóvá teszi a szervezetek számára az adott szolgáltató pontos kompetenciáit. Vizsgálják a tanácsadó cégnél dolgozó szakértők tapasztalatát, végzettségeiket, a cég piaci múltját, de például azt is, mennyire megbízható, milyen referenciákkal rendelkezik.

A kizárólag szakmai mérőszámok alapon értékelt minőség és tudás elismerése igazán pozitív visszajelzés az AGORA Intézet 14 éves munkájára.

Pályázatokban is nagy tapasztalattal rendelkezünk

Tudjuk, hogy a szaktudás helyett a készség lett a termelési hatékonyságot leginkább befolyásoló jellemző, melyekhez komoly segítséget nyújtanak a pályázati támogatások. A rendszeresen megvalósított vállalati képzések a szakmai, versenyképességi szempontok mellett a munkaerő megtartása és bevonzása miatt is fontosak. Az AGORA Intézet ügyvezetője, pályázati szakértője, Kaiser Eszter senior tréner-tanácsadó két évtizede dolgozik a szakterületen. Tapasztalatának köszönhetően intézetünk 100%-os sikerességi aránnyal rendelkezik a képzési pályázatokon.

Azokban a pályázati kiírásokban, ahol tanácsadás is beépíthető a tevékenységek közé – elsősorban Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) és Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) -, ez a szolgáltatás kizárólag a vali.hu weboldalon közzétett minősített szakértők listáján szereplő, az IFKA (Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.) által megkülönböztetés-mentes módon kiválasztott, minősített szolgáltatóktól vehetők igénybe. Ha Ön is indulna pályázaton, vegye fel velünk a kapcsolatot a legfrissebb információkért.

Kaiser Eszter és Pintér Tamás, az AGORA Intézet ügyvezetői
Kaiser Eszter és Pintér Tamás, az AGORA Intézet ügyvezetői

Az elmúlt közel másfél évtized során mintegy 400 vállalatot segítettünk a fejlődésben a multinacionális cégektől a kkv-kon át a startupokig. 30 ezer munkavállalót és több mint 1 000 felsővezetőt képeztünk, számos hazai kis- és középvállalkozást sikerült növekedési pályára állítanunk a fejlesztéseknek köszönhetően. Kizárólag a kézzelfogható, mérhető eredményeket tekintjük sikernek, melyeket konkrét szervezeti, vezetői igényekre reagálva, személyre szabottan valósítunk meg.

Köszönjük minden jelenlegi és jövőbeni partnerünknek, ha vállalati képzéseihez, tanácsadáshoz az AGORA Intézetet választja!

Személyre szabott megoldásaink a témában

AGORA Method©

megnézem

I LAND

megnézem

Vezetői akadémia

megnézem

Stratégiaalkotás

megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.