GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat – Éljen a lehetőséggel!

Szerző: AGORA Intézet 2023.04.29.

A GINOP PLUSZ-3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat II. ütemének beadási határidejét 2023. július 31-ig meghosszabbították.

Frissítve 2024. 03. 05.
GINOP Plusz 3.2.1-21 III. ütem: elindult a regisztráció a Ginop Plusz legújabb képzési pályázatára az AGORA Intézetnél, a pontos részleteket itt találja »

A GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat támogatási lehetősége egész Magyarország területén elérhető, beleértve Budapestet is. A pályázók köre a mikro-, kis- és középvállalkozásokon kívül a nagyvállalatokat is magában foglalja. Ez a lehetőség azon vállalkozások számára kínál támogatást, akik a kompetenciáik fejlesztésére, idegen nyelvi és IKT képzésekre, illetve szakmai ismeretekre irányuló képzésekre szeretnének forrásokat szerezni. A támogatási összeg mikro-, kis- és középvállalkozások esetén 75 millió Ft, míg nagyvállalatok számára legfeljebb 150 millió Ft lehet.

GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat részletei

A GINOP Plusz 3.2.1-21-es program célja a vállalkozások segítése a munkaerő-képzésben és fejlesztésben, hogy növeljék versenyképességüket és eredményességüket. A támogatás képzési költségre, bértámogatásra, projekt-előkészítés, projektmenedzsment és szakmai megvalósítói költségekre igényelhető. A pályázatról a pontos részleteket, lehetőségeket mindenki számára érthető magyarázattal itt találja.

Legyen az AGORA Intézet az Ön pályázati együttműködő partnere! A teljes pályázat kockázatmentes, hiszen sikerdíjas konstrukcióval várjuk, elkészítjük a cégre szabott komplex képzési tervet és a teljes pályázati adminisztrációt vállaljuk.

Miért éri meg most pályáznia?

1. Magyarország teljes területén működő mikro-, kis-, és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok is igényelhetik, beleértve a Budapesten működő vállalkozásokat is!
2. A támogatás mértéke nagyvállalatoknál 50%, középvállalat számára 60%, mikro- és kisvállalkozások esetében pedig 70%.
3. Megtöbbszörözheti a pályázat nyújtotta előnyöket, amennyiben több, hasonló tevékenységet ellátó vállalattal jelentkezik.
4. Összességében egy kisvállalkozásnak akár 0-ra vagy plusz bevételre is kijöhet egy képzés pályázati megvalósításban.
5. A pályázat bizonyos mértékig a képzés alatt kieső munkabért is fedezi.
6. Nagyvállalatok esetében a piaci tréningdíjhoz képest a harmadába kerülhetnek a fejlesztések.

Bonyolult jogi fogalmak helyett érthető magyarázat

A 2023. július 31-ig meghosszabbított GINOP Plusz 3.2.1-21-es pályázat nyújtotta lehetőségekről és praktikus tudnivalókról Kaiser Esztert, az AGORA Intézet ügyvezetőjét, pályázati szakértőjét kérdezte a HR Portál. A részletes információkról szóló interjút itt olvashatja el.

Kaiser Eszter, az AGORA Oktatási Intézet ügyvezetője, pályázati szakértő, senior tréner-tanácsadó
Kaiser Eszter, az AGORA Intézet ügyvezetője, pályázati szakértő, senior tréner-tanácsadó

További információk a GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázatról

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című GINOP Plusz-3.2.1-21-es kiemelt projekt felhívásáról a hivatalos közleményt itt találja.

Az AGORA Intézetről

2024. februárjától első helyen álltunk Magyarország közel 200 tréning- és tanácsadócége között szakmai tudásunkkal az IFKA független minősítési rendszere alapján. Az elmúlt 14 év alatt minden partnerünk pozitív pályázati elbírálásban részesült. A pályázat megírását, a képzési igények felmérését, a képzések lebonyolítását is ellátjuk. Cége igényeinek megfelelően testreszabott tervet dolgozunk ki képzéseink közül.

Képzéseink szakmai tartalmát személyre szabottan, a legkorszerűbb, eredményorientált, nemzetközi tudásbázisra építve állítjuk össze. A kidolgozott tananyagok, képzési segédanyagok fejlesztésénél a „legjobb gyakorlat” elvét alkalmazzuk.

Kizárólag személyre szabott, egyéni fejlesztési tervekkel dolgozunk. 20 trénerből, tanácsadóból, coach-ból álló belsős csapatunk 5-30 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és kizárólagosan az AGORA Intézetnek dolgozik. Így garantáljuk az egységes szakmai megvalósítást, valamint a szervezetnél egyidőben, párhuzamosan megtartott, azonos és magas minőségű tréningek kivitelezését.

Tagjai vagyunk az ország 13 vezető tréningcégét tömörítő Tréning Kerekasztalnak, mely a hazai felnőttképző iparág legrangosabb szakmai fóruma.

Gyakorlati tudásunkat ügyfeleinken túl megosztjuk a legnagyobb hazai HR szakportál, a hrportal.hu olvasóival is. Szakmai partnerként a HR vezetőket leginkább érdeklő kérdésekről adunk interjúkat, készítünk adásokat, segítve a HR területen dolgozó szakemberek munkáját. Kattintson ide az eddig megjelent tartalmakért.

Személyre szabott megoldásaink a témában

Vezetői akadémia

megnézem

Stresszkezelési tréning

megnézem

Lean alapképzés munkavállalóknak

megnézem

Vezetés a gyakorlatban - Helyzetfüggő vezetés tréning

megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.