Tóth Zoltán

Tóth Zoltán

PM üzletág-vezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 487 28 80

Akkor is változol, ha nem teszel érte. Csak épp nem a kívánt irányba.

Tóth Zoltán az AGORA Intézet PM üzletág-vezetője, senior szervezet- és vezetőfejlesztő. Nem csak hosszú és sikeres karrierutat tudhat maga mögött, de egészen egyedülálló a tudása szakterületén. Az országban mindössze hat olyan szakember tevékenykedik, aki hasonló nemzetközi tapasztalattal és tanúsítvánnyal – IPMA magyarországi vizsgaközpontja által tanúsított tréner (IPMA D, C, B és A szintekre)  - rendelkezik, mint ő. Zoltán az egyetlen közülük, aki több mint 20 éve műveli és tanítja is a projektmenedzsmentet, többek között a német GPM elnöke Tóth Zoltánt kérte fel Magyarország PM-nagykövetének.

Kutató biológusként, egyetemi oktatóként kezdte pályafutását, majd megalapította saját vállalkozását. Később a ranglétrát végigjárva a hatókörön túli vezetéstől a felsővezetésig egy regionális multinacionális vállalatnál tett szert jelentős tapasztalatra. Ezután visszatért a cég- és felnőttfejlesztés területére, ahol mára több mint 8000 képzési órát tudhat maga mögött.

Zoltán arra törekszik, hogy másokkal együtt gondolkodjon, megértse, azonosítsa a problémákat, és jól működő alternatív megoldásokat találjon rájuk. Célja az, hogy ügyfelei számára lehetőséget teremtsen az előrelépésre és a folyamatos fejlődésre. Erősen gyakorlat- és megoldásorientált szemlélettel rendelkezik, a számokban és az eredményekben hisz. Az általa végzett munka során az ügyfélelégedettség a legfontosabb mércéje. Rendszerszervező és rendszerekben gondolkodó személyiségként rendkívül strukturált, igen magasfokú a hibafelismerő és problémamegoldó képessége.

Végzettségek

  • Kutatóbiológus
  • IPMA tanúsított PM tréner (A, B, C, D szintekre)
  • PMMKA, IFKA által tanúsított tréner
  • MBA

Szakterületek

Szervezetfejlesztés

Vezetőfejlesztés

Projektmenedzsment

Időgazdálkodás

Döntéshozatal

Generációváltás

Ahol már találkozhatott velem