Dala Dániel

Dala Dániel

Senior tréner

[email protected]
+36 20 201 87 03

A fejlesztések során nem megváltoztatni kell az embereket, hanem kihozni belőlük a legjobb formájukat.

Dala Dániel szakmai pályafutása összefonódik az AGORA Intézettel, hiszen 11 éve dolgozik képzési, személy- és szervezetfejlesztési területen és ezt mind ennél a cégnél töltötte. Sok száz képzési nap áll már mögötte. A softskill tréningek állnak hozzá a legközelebb, így többek között stresszkezelés, konfliktuskezelés, önismeret, vezetői kommunikáció témában tart foglalkozásokat. Aktívan részt vesz az AGORA Intézet tananyag fejlesztéseiben, legyen szó akár tréning anyagokról, tankönyvekről, módszertanokról. A cég online, gamifikált készségfejlesztő programja, az I Land szakmai anyagainak megalkotásában is részt vett.

Abban hisz, hogy a fejlesztés során nem megváltoztatni kell az embereket, hanem kihozni belőlük a legjobb formájukat, azt a potenciált, ami ott rejlik a lelkük és a viselkedésük mélyén. A képzések során a modern kutatási eredményeket ötvözi a hagyományos értékekkel és időtálló tudással. Arra törekszik, hogy a tréningjei a lehető legnagyobb mértékben támogassák az adott szervezet fejlesztési irányát, célkitűzéseit. Kiemelten fontosnak tartja a rugalmasságot, hogy mindig az adott csoportnak megfelelő szemléltetőeszközöket, gyakorlatokat alkalmazzon a problémás kérdések megvilágítására. Hisz a dramatizált módszerek, amelyekkel védett, biztonságos környezetben próbálhatják ki a foglalkozások résztvevői a különböző viselkedésmintákat, technikákat, előremutató eszközöket, melyekkel el tudják érni egyéni vagy csoportos céljaikat. Célja, hogy a tréningek alatt olyan eszközkészletet is átadjon a résztvevőknek, amelyek támogatják az igazi önismeret elérését, a személyiségük kibontakozását.

Az ELTE BTK-n szerzett pedagógus diplomát, önismereti csoport vezető és pszichodráma asszisztens végzettséggel is rendelkezik, az AGORA Intézetnél tréner és coach képzésekben is részt vett. Jelenleg senior tréner tanácsadóként dolgozik a cégnél.

Végzettségek

  • Tréner-tanácsadó
  • Pedagógus
  • Pszichodráma asszisztens

Nyelvtudás

  • Török

Szakterületek

Vezetőfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Stresszkezelés

Konfliktuskezelés

Önismeret

Vezetői kommunikáció