Dézsi Réka

Senior tréner-tanácsadó, coach

[email protected]
+36 30 640 40 61

Hiszem azt, hogy ahogy az egyén, úgy egy szervezet is képes kilépni a maga árnyékából, amikor megszületett benne az igény a változásra. Abban segítek, hogy ezt a belső folyamatot gyorsítsam, stabilizáljam és megkönnyítsem a szervezetben rejlő növekedési lehetőségek hatékony mozgósítását. Ezért szeretem a hivatásom, mert valódi csodák születésénél lehetek jelen.

Dézsi Réka két évtizede fejleszti a szervezeteket, vállalati vezetőket, emellett 6 700 tréningóra tapasztalattal rendelkezik érzelmi intelligencia fejlesztés, mindset change, reziliencia, stresszkezelés és önismereti témákban. Sikeresen támogatja ügyfeleit üzleti és life-coaching területen, de számos személyre szabott, egyedi képzés, tanácsadás szakmai tervének előkészítésében és megvalósításában segített, akár pályázati támogatás keretében.

Hét országban, magyarul, angolul és románul tart évről-évre elgondolkodtató és szemléletformáló workshopokat. TEDx előadó, szenvedélye a szervezeti folyamatok, dinamikák integrált szemléletben történő vizsgálata. Hitvallása, hogy minden mindennel összefügg.

Réka számára alapvető a folyamatos tanulás, a legmodernebb és egyben leghatékonyabb technikák elsajátítása és átadása. Abban hisz, hogy a gyökérokok megtalálásával és felfejtésével, valamint a hozzáállás megváltoztatásával hosszútávon hatással vagyunk személyiségünkre, ezáltal a közösségünkre és a szervezeti kultúrára egyaránt.

Végzettségek

  • Tréner-tanácsadó
  • PCC business coach
  • Pszichológiai asszisztens
  • Mindset changer
  • Iparművész

Nyelvtudás

  • Angol
  • Román

Szakterületek

Vezetőfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Coaching

Stresszkezelés és rezilienciaépítés

Szervezeti kultúra

Mindset change

Önismeret és önbizalomépítés

Érzelmi intelligencia fejlesztés