Maka Zsófia

Maka Zsófia

Irodavezető, projektkoordinátor

[email protected]
+36 20 355 44 36

Hiszek abban, ha a belső világunk rendben van, a külső is.

Maka Zsófia - az AGORA Intézet projektkoordinátora és irodavezetője - műszaki menedzserként diplomázott az egyetemen, vállalatirányítási területre specializálódott szakember. Jelenleg mesterképzést folytat vállalatfejlesztési szakirányon.  Zsófi területén intézetünk minden folyamata összeér: a projektkivitelezésen át az irodai teendők ellátásán keresztül a marketing tevékenységünk támogatásáig.

A tanácsadói, tréneri feladatok elvégzéséhez szükséges hátteret biztosítja a diagnózisok előkészítésétől a dokumentációk lebonyolításáig. Kiemelkedő szakmai tapasztalata révén hatékonyan segíti projektjeink menedzselését, azok megvalósítását a kapcsolatfelvételtől, az információk átadásán és lekövetésén át egészen a projektek zárásáig.

Megbízóink folyamatos és azonnali választ kapnak kérdéseikre. Zsófi angol és német nyelvtudása biztosítja, hogy nemzetközi ügyfeleinkkel is rugalmasan és segítőkészen kommunikáljon, legyen szó bármilyen kérdésről, kérésről az egyeztetések, dokumentációk során.

Széleskörű ismeretekkel rendelkezik a felnőttképzési törvény és a pályázati feltételek terén, ennek köszönhetőn kiválóan kezeli a pályázati megrendelőinkkel való kapcsolattartást és adminisztrációt. Zsófi professzionalizmusa, ügyfélorientált hozzáállása és nyelvi sokszínűsége a szakmai megbízhatóságunk egyik kulcsa.

Végzettségek

  • Vállalkozásfejlesztés
  • IPMA és PMI alapú projektmenedzser
  • Műszaki menedzser

Nyelvtudás

  • Angol
  • Német

Szakterületek

Irodavezetés

Projektkoordináció

Ügyfélkapcsolat

Felnőttképzési törvény

Pályázati feltételek

Marketingkoordináció

Ahol már találkozhatott velem