Újra terepen az AGORA Intézet trénerei, tanácsadói

Szerző: agora 2020.06.23.
Újra terepen

Örömmel jelentjük, hogy a hosszú várakozás után végre visszatérnek a személyes tréningek és tanácsadások a COVID-19 korlátozások enyhítése után. A járványügyi helyzet javulásával és a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával trénereink és tanácsadóink ismét személyesen találkoznak ügyfeleinkkel.

A járványhelyzet miatt az elmúlt időszakban az online térbe költöztek képzéseink, azonban most felvettük a fonalat és folytatjuk amit elkezdtünk. Visszatérve a virtuális térből ismét kompromisszumok nélkül tudjuk fejleszteni partnereinket.

Pintér Tamás, az AGORA Intézet ügyvezetője elmondta: „Nagyon hiányzott nekünk az élő, személyes interakció ügyfeleinkkel. Bár az online platformok lehetővé tették számunkra, hogy továbbra is segítsük őket, mégsem pótolható a személyes találkozások varázsa és hatékonysága. Biztosak vagyunk abban, hogy partnereink számára is fontos a visszatérés a személyes tréningek és tanácsadások világába.”

Az AGORA Intézet továbbra is kiemelt figyelmet fordít a megfelelő higiéniai és egészségügyi intézkedések betartására, hogy biztonságban érezhessék magukat mind a résztvevők, mind pedig a trénerek és tanácsadók. A visszatérés a személyes tevékenységekhez új lendületet ad az intézet munkájában, és lehetőséget teremt arra, hogy még szorosabb és hatékonyabb kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel.

Személyre szabott megoldásaink a témában

Stresszkezelési tréning

megnézem

Reziliencia tréning

megnézem

HR tanácsadás

megnézem

Work life balance tréning

megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha érdeklik az aktuális pályázatok, induló nyílt képzések, HR témájú tartalmak, podcastok, valamint a legfrissebb tréningpiaci trendek. Az AGORA Intézet havonta egyszer küld a témákban hírlevelet.