Gellért Csilla

Gellért Csilla

Senior tréner-tanácsadó, klinikai szakpszichológus

[email protected]
+36 20 332 62 61

A sikeres ember titka a minél tökéletesebb önismeret.

Gellért Csilla ott volt, amikor Magyarországon a tréning, mint fejlesztési módszer megjelent. Több mint 30 éve tart különböző képzéseket, pályafutása során számos témában szerzett végzettséget és jártasságot. Módszertana ennek köszönhetően nagyon integratív, szerteágazó szakmai tudására alapozva mindig az adott foglalkozáshoz és a résztvevőkhöz leginkább illeszkedő megoldásokat alkalmazza. Egyaránt otthonosan mozog a stresszkezelés, az önismereti fejlesztés, vagy akár az időgazdálkodás területén.

Vallja, hogy az élet alfája és omegája az önismeret és bár a 100 százalékos eredmény talán sosem érhető el ezen a területen, de a folyamatos önfejlesztésre, önmegismerésre törekedni kell. Hisz abban, hogy a sikeres ember titka a minél tökéletesebb önismeret és a tréningek pedig – még azok is, amelyek nem kimondottan erre fókuszálnak – szolgálják ezt a célt.

Az ELTE-n szerzett pszichológus diplomát, majd elvégezte a klinikai szakpszichológiai képzés, és igazságügyi klinikai pszichológus diplomája is van. Évtizedekig dolgozott közlekedési területen, igazságügyi szakértő volt, de emellett szolgáltatói tréningeket is tartott. Több hazai, képzéssel foglalkozó szervezetnél is megfordult, 2011. óta erősíti az AGORA Intézet csapatát, senior trénerként.

Végzettségek

  • Klinikai szakpszichológus
  • Igazságügyi szakértő
  • Pszichoterapeuta
  • Tréner-tanácsadó

Szakterületek

Stresszkezelés

Önismeret és önbizalomépítés

Időgazdálkodás

Csapatépítés

Szolgáltatói tréning

Készségfejlesztés