Földesi Irén

Földesi Irén

Senior tréner-tanácsadó, business coach

[email protected]
+36 70 967 20 40

Minden fejlesztés, tréning és minden ember ad nekem is valamit – az én célom pedig, hogy az övék megvalósuljon. Az erősségeinket, legjobb képességeinket többet használva érjük el a flowélményt a munkánkban, hiszen akkor örömtelibb a munka.

Krihó-Földesi Irén 30 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, több mint 3000 óra coaching ülést vezetett, 360 tréning nap, 400 körüli tanácsadói nap van a háta mögött. Karrierje során szinte minden munkakörben az tapasztalta, hogy a kollégák, ügyfelek vagy éppen a tárgyaló partnerek nagyon szívesen megosztják vele az életük különböző kihívásait is. Mérnöki háttere és gondolkodásmódja segít abban, hogy könnyebben megtalálja a közös hangot és hatékonyan együttműködjön a műszaki, informatikai vagy termelési területen dolgozó ügyfeleivel.

Azt vallja, hogy minden fejlesztés, tréning és minden ember adhat neki is valamit – az ő célja pedig, hogy az övék megvalósuljon. A coaching folyamat során nagyon fontosnak tartja azokat a gyakorlatokat, feladatokat, amelyeken keresztül megerősítéseket kaphatnak a résztvevők az erősségeikről is. Hisz abban, hogy az erősségeinket, legjobb képességeinket többet használva érjük el a flowélményt a munkánkban, hiszen akkor örömtelibb a munka. A foglalkozások során az elmúlt 30 év tapasztalatai mellett támaszkodhat az elemző és az összefüggéseket meglátó képességére, amivel ügyfeleinek is segít felismerni azokat a készségeket, kompetenciákat, amelyekre támaszkodhatnak az emberek és a cégek.

Élelmiszeripari mérnöki végzettséggel rendelkezik, dolgozott élelmiszeripari láncok beszerzőjeként, majd fejvadász cégnél, amelyet vezetett is. A tanácsadói terület után öt évig operatív, majd HR igazgatóként tevékenykedett. Mindig fontos volt számára a folyamatos fejlődés és tanulás, MBA, majd okleveles munkajogi tanácsadó végzettséggel is rendelkezik, illetve coach és mediátor képesítést is szerzett. 2020 óta erősíti az AGORA Intézet csapatát coachként, trénerként és szervezet fejlesztőként.

Végzettségek

  • Élelmiszeripari mérnök
  • MBA
  • Munkajogi tanácsadó
  • Coach
  • Mediátor

Szakterületek

HR tanácsadás

Üzleti coaching

Készségfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Vezetőfejlesztés

Csapatépítés