Bagó Péter

Dr. Bagó Péter

Senior IT tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 70 318 86 85

Érdekes tapasztalás, ahogy a különböző generációkat másképpen kell oktatni, számomra is tanulás ez a folyamat.

Dr. Bagó Péter több mint két évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezik felsőoktatásban és felnőttképzésben. Számos kompetenciája között megtalálható a minőség és audit, az integrált vállalatirányítási rendszerek, a statisztikai szoftverek, a fintech és a blockchain is. A képzések során oktatói múltjára épít, hiszen nagy létszámú hallgató és kisebb csoport esetében egyaránt bőven szerzett tapasztalatok.

Érdekes tapasztalatnak tartja, hogy a különböző generációkat mennyire másképpen kell oktatni, így ez a folyamat számára is tanulást jelent. Különösen büszke arra, hogy az eddigi tapasztalatok alapján használható tudást képes átadni, és a széleskörben ismert dolgok mellett olyan apróságokkal is megismertetheti a képzéseken résztvevőket, amelyek megkönnyíthetik az életüket.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett közgazdász diplomát, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen gazdálkodás és szervezéstudomány területeken doktori címet. Oktatói karrierjét a pécsi egyetemen kezdte, ahol gazdaságinformatikus képzésen tanított, majd a Pannon Egyetemen, a Budapesti Gazdasági Egyetemen és a Budapesti Corvinus Egyetemen dolgozott oktatóként, ez utóbbi intézményben innovációs képzésekben vesz részt. Az AGORA Intézet munkáját 2019 óta segíti tréner-tanácsadóként.

Végzettségek

  • Mérnök-informatika
  • MBA közgazdász
  • PhD gazdálkodás és szervezéstudomány

Nyelvtudás

  • Angol

Szakterületek

Office 365

IT biztonság

Mesterséges intelligencia

Innováció

Pénzügyi technológiák

Vállalatirányítási rendszerek