Almási Gábor

Almási Gábor

Szakmai vezető, senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 20 559 13 30

Nem az a legfontosabb, hogy a legjobb legyél, ennél sokkal fontosabb, hogy minden nap legyél egy picit jobb, mint az előző nap voltál.

Almási Gábor közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik trénerként, számtalan vállalat közép- és felsővezetőivel dolgozott. Tapasztalatot szerzett minden piaci szegmensben, így igen nagy rálátással bír a szervezetek működésére. Személyes hitvallása szerint „nem az a legfontosabb, hogy a legjobb legyél, ennél sokkal fontosabb, hogy minden nap legyél egy picit jobb, mint az előző nap voltál”. Ennek jegyében vezetői munkája során fontos számára, hogy mindenkinek segítsen kibontakoztatni saját tehetségét és olyan csapatot építsen, amelynek tagjai szakterületükön messze felülmúlják őt.

Szervezetfejlesztőként is az értékek mentén gondolkodik, ezért az AGORA Method® használata különösen fontos számára, amellyel a szervezeti alapértékekből segít levezetni a stratégiai célokat, a megfelelő KPI-kat és a napi feladatokat. Megítélése szerint az AGORA azon kevés tanácsadócégek egyike, amelyek az ügyfelek üzleti eredményeiben jelentős pozitív változásokat tudnak hozni.

Matematika-testnevelés szakos diplomát szerzett, emellett tréneri, projekt menedzseri végzettséggel is rendelkezik. Pályafutása során megfordult a hazai képzési piac több meghatározó szereplőjénél, de dolgozott magyar tulajdonú, kisebb tanácsadó cégnél is, illetve fotográfusként is. Három éve erősíti az AGORA Intézet csapatát szakmai igazgatóként, senior tréner-tanácsadóként, senior szervezet- és vezetőfejlesztőként. Szakmai célkitűzése, hogy megmutassa a világnak, hogy az AGORA-val milyen rendkívüli és mély változásokat tudnak elérni.

Végzettségek

  • Pedagógus
  • Tréner-tanácsadó
  • Projektmenedzser

Nyelvtudás

  • Német
  • Angol

Szakterületek

Szervezetfejlesztés

Vezetőfejlesztés

Szervezeti kultúra

Growth mindset

Mindset change

Projektmenedzsment