Örkényi Aliz

Örkényi Aliz

Tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 70 433 36 43

Légy te a változás, amit a világban látni kívánsz.

Örkényi Aliz tréner, tanácsadó, coach, közgazdász, marketing szakember, közel 1000 óra tapasztalattal rendelkezik. Számára az önismeret egy olyan eszköz, amely megoldást nyújt az ismétlődő problémák okainak feltérképezéséhez, de elvezet az érzelmek, viselkedési minták, kapcsolatok mélyebb megértéséhez is. Abban hisz, hogy a változás útján a megértés és tudatosítás után lehet elindulni. Munkája során ötvözi a tréneri, önismereti, coaching és mindfullnes módszereket, attól függően, mivel érhető el leginkább a kitűzött cél. Hiszen amikor jobbá válik a kapcsolatunk önmagunkkal, jobb kapcsolatunk lesz a külvilággal is.

Marketing szakemberként kezdte pályafutását, majd megalapította saját vállalkozását, melynek köszönhetően nagy tapasztalatra tett szert a KKV-szektorban. Munkája során több száz vállalkozás működését láthatta belülről, és számos esetben meg kellett állapítania, hogy nem a marketing csatornák vagy büdzsé növelésével tehetnek nagyobb árbevételre szert a szervezetek, hanem előbb rendszerre, hatékony és optimalizált munkafolyamatokra, motivált dolgozókra és jó vezetőkre van szükség. Ezen tapasztalatok után kezdett el képzésekkel is foglalkozni.

Empatikus személyiségével könnyen teremt bizalmi és elfogadó légkört, melyben a résztvevőknek is könnyebb kizökkeni a hétköznapokból és nyitottabbá válni a fejlődésre. Kifejezetten fontosnak tartja, hogy ne csak az adott tréning témájában merüljenek el mélyen a résztvevők, hanem azt képesek legyenek rendszerbe is helyezni, lássák, tudják, mi mire van hatással.

Végzettségek

  • Közgazdász kereskedelem-marketing
  • Tréner-tanácsadó
  • Karrier és business coach

Szakterületek

Kommunikáció

Konfliktuskezelés

Stresszkezelés és rezilienciaépítés

Önismeret és önbizalomépítés

Érzelmi intelligencia fejlesztés

Csapatépítés

Ahol már találkozhatott velem