Szabó-Oláh Anikó

Szabó-Oláh Anikó

Senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 995 06 42

Hiszem, hogy a változás a kapcsolódásban jön létre, s ennek van átalakító ereje, és hiszem, hogy a tudás átalakító ereje jobbá teszi a világot. Munkamódszereimben folyamatok mentén gondolkodom, így a hatékonyság nálam mindig fókuszban van. A hatékonyság mellett az értékteremtés scope számomra, így eredményességi mutatóm a win-win helyzetek megteremtése.

Szabó-Oláh Anikó több mint két évtizedes, nagyvállalatoknál szerzett tapasztalattal rendelkezik HR-területen. A szakember foglalkozott toborzás-kiválasztással, szervezet- és vezetőfejlesztéssel és dolgozott HR tanácsadóként is. Mivel számos területtel megismerkedett komplex tapasztalatokra és látásmódra tett szert, ami segíti abban, hogy könnyen és gyorsan átlássa a különböző szervezeteket és kultúrájukat. Trénerként, tanácsadóként erőssége a vezetői készség- és képességfejlesztés, valamint az új generációk motiválásának segítése.

Tanácsadóként a partneri együttműködésben hisz, meggyőződése, hogy a gyorsan változó üzleti környezetben ez a kulcsa a hosszú távú sikereknek. A munkája kapcsán azt vallja, hogy a legfontosabb, hogy egy különleges csapatban professzionális munkát végezhet, ahol munka és a magánélet is egyensúlyban van, így minőségi időt tud eltölteni a családjával is. Kiemelt jelentőséget tulajdonít az új generáció tehetségeinek megismerésének, felkutatásának és a karrierjük támogatásának. A tréningek során a megoldás-fókuszú, pozitív szemléletű feladat megközelítést alkalmazza, számára minden közös együttműködés, legyen az egyénekkel, vagy csoportokkal való munka a kölcsönös tanulásról, közös fejlődésről szól.

Szabó-Oláh Anikó HR-szakközgazdász, a Szent István Egyetemen szerzett közgazdász diplomát vezetés és szervezés szakon, majd a Budapesti Metropolitan Egyetemen elvégezte az Executive MBA képzést, vállalatvezetés területen. Hosszú ideig dolgozott távközlési nagyvállalatnál, majd pár évet az egyik legnagyobb hazai médiacégnél. Az AGORA Intézetnél szervezet- és vezetőfejlesztésben, illetve soft skillek fejlesztésében támogatja a cég ügyfeleit.

Végzettségek

  • Tréner-tanácsadó
  • Executive MBA közgazdász
  • Agilis Coach

Nyelvtudás

  • Angol

Szakterületek

HR tanácsadás

Tehetségprogram

Generációs együttműködés

Vezetőfejlesztés

Szervezeti kultúra

Szervezetfejlesztés