Nemes Zsuzsa

Nemes Zsuzsanna

Senior tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 30 529 95 78

Hiszem, hogy minden kihívásban lehetőség rejlik a fejlődésre. Az emberek fejlődéséhez szükség van kölcsönös bizalomra. Ha bízol az emberekben, inspirálod őket, hogy higgyenek önmagukban, akkor képesek lesznek meghaladni a saját korlátaikat.

Nemes Zsuzsanna 20 éves tapasztalattal rendelkező, elismert senior tréner-tanácsadó. Zsuzsa fő szakterülete a vezető- és szervezetfejlesztés. A vállalati szervezetek és csapatok fejlesztésében kamatoztatja igen gazdag, gyakorlatorientált szakértői tudását.

Erőssége a bizalmi légkör megteremtés, ahol a fejlesztések során hidat képez a különböző vezetői és munkavállalói szintek között. Így segítve őket az elakadások feltárásában és továbblépésében, hogy nyitottabbá és jobban befogadóvá váljanak egymással és változásokkal szembe, amelynek eredményeképpen a csapatok lendületet kapnak és a kollégák motivációt a fejlődésre.

Programjait mindig aktuális, egyedi igényekre szabva alakítja ki, hogy ügyfelei minél hatékonyabban érjék el a maximumot a változások kezelésétől a teljesítménynövelésen át a személyes fejlődésig.

10 évig dolgozott vezetőként multinacionális környezetben, így a gyakorlatban tapasztalhatta meg a vezetői kihívásokat, de például a McKinsey tanácsadó céggel együttműködve vezető belső trénerként is hasznosította szaktudását. Zsuzsa működésének középpontjában mindig az emberi fejlődés, fejlesztés állt, amely egyenrangú kommunikációra, bizalomra épül, és ahol meggyőződése szerint elengedhetetlen a felelősségvállalás, valamint a tudatosság erősítése. Az általa vezetett fejlesztőprogramokon – kkv-któl a nagyvállalatokig – több száz vezető és ezernél is több munkavállaló vett részt. Továbbá 2018 óta a Kodolányi János Egyetem külsős óraadója is, ahol többek között személyiségfejlesztést, üzleti kommunikációt, szervezeti kultúrát, szervezetfejlesztést tanít.

Pénzügyi közgazdász diplomáját a Szegedi Egyetem MBA szakközgazdász diplomával, majd vállalkozásfejlesztés diplomával egészítette ki, hogy a termelékenységi hatékonyság növelése mellett a vállalatvezetés területén is mélyítse tudását, vizsgálva, pontosan hogyan hat a vezető a szervezeti kultúrára. Továbbá több tréneri és coach képzésen is részt vett.

Végzettségek

  • Tréner-tanácsadó
  • Coach
  • MBA közgazdász

Szakterületek

Szervezetfejlesztés

Vezetőfejlesztés

Együttműködés fejlesztése

Szervezeti kultúra

Mindset change

Folyamatok kialakítása

Értékesítés

Generációváltás