Bihari Liliána Ágnes

Bihari Liliána Ágnes

Tréner-tanácsadó

[email protected]
+36 70 317 37 06

Hiszek abban, hogy önmagunk fejlesztése az életminőségünk javulásával is együtt jár. Személyes és szakmai célom összefoglalása: látni és láttatni.

Bihari Liliána Ágnes soft skills tréner, a kommunikáció, az érzelmi intelligencia, a konfliktus-, és stresszkezelés, valamint az önismeret több mint 1200 tréningórás tapasztalattal rendelkező oktatója. Képzésein abban segít, hogy a berögzült mintákon kívül, miképp lehet más úton elindulva eredményesen megoldani egy-egy konfliktust, régóta fennálló problémát, majd a megszerzett új látásmódot átültetni és kamatoztatni a hétköznapokban. Hisz abban, hogy a változás igazi mozgástere önmagunkban található, és a saját fejlődésünk pozitívan hat vissza a környezetünkre.

Munkája során kifejezetten oldott, bizalmas és elfogadó légkört teremt, amely nagyban segíti az önelfogadást, önmagunk értékességének az érzetét, valamint mások megértését, elfogadását, ami hitvallása szerint minden pozitív irányú változás és minőségi emberi kapcsolat alapja. Tanácsadásai során az emberi kapcsolatok, a csoportdinamika és a kommunikáció fejlesztése kiemelten fontos számára. Liliána többek között erőszakmentes kommunikáció és EQ tréner végzettséggel is rendelkezik.

Több száz tréningen gyűjtött tapasztalata alapján úgy véli, konfliktusaink jelentős részének valódi oka, hogy nem kommunikáljuk érthetően a láthatatlan szándékainkat, és nem látjuk meg a másik fél valódi igényeit. Munkája során ebben is segíti partnereit, hogy megtalálják azokat a kommunikációs elemeket, amivel látható és járható hidat építhetnek önmaguk és a másik fél közé.

Végzettségek

  • IPMA és PMI alapú projektmenedzser
  • Tréner-tanácsadó
  • Coach és mediátor
  • Pedagógus

Nyelvtudás

  • Német
  • Angol
  • Orosz

Szakterületek

Kommunikáció

Konfliktuskezelés

Stresszkezelés

Önismeret

Érzelmi intelligencia fejlesztés

Csapatépítés

Ahol már találkozhatott velem